kayıt

sinir krizi geçirten şeyler

  1. 31
    Beli götünde olup klozete sıçanlar
     
  2. 32
    bazı insanların ellerindeki bilgi kırıntısını içgüdüleriyle harmanlayıp çok genel yargılara varma çabası, haydi yapıyorsun bari tasdikletmeye uğraşma.
    #97350 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  3. 33
    aynı yönde adım adım ilerleyen kalabalıkta kişisel alanı hiçe sayıp üstüne bir de omza, kola, çantaya vs. abanan tiplerin beni bulması. arkadaşım, gittiğimiz yol belli, gidebileceğin en yüksek hız belli, bana dokundurunca eline ne geçiyor? birazcık saygı başka bir şey değil.
    #98823 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  4. 34
    başka bişeyle uğraşıyo aslında ama sorsan ''kulağım sende canım'' senin kulağının..
    #98830 canselbek | 9 yıl önce
     
  5. 35
    yorgana biraz bol gelen nevresimin fazlalığının kafa tarafına toplanması.
    #103133 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  6. 36
    telefonunun indirmek istediğin uygulamayı desteklememesi
    #103203 classgazoz | 8 yıl önce
     
  7. 37
    ya gördükçe krize sokan şeylerdir. mesela bu reisçilerin tepkilerine dayanamıyorum abi. roboskide asker oğlunu ziyarete giden adam yolda bomba patlamış ölmüş. buna da katliam demişler. ahahahahaha. gerçekten sinir krizi geçirtecek bir durum. katliam denilen şey toplu öldürme demektir. bir kişi ölünce bir kişi ölmüş olur. toprağı bol olsun amcanın yazık olmuş, gümbürtüde gitmiş de, başka diyecek bir şeyim yok yani. tutup da vaağğğ katliam, vağğğ pkk filan diye götümü yırtamam. ülkenin hali zaten ortada. yolda giderken patlayabilirsin hani, bu artık beklenebilen bir şey.

    şimdi senin ironik sorununa bakalım. sen bir sivilin ölümüne bu kadar üzülmüşsün, buna katliam demişsin, ama gel gör ki bu rakam 34, 102 filan olduğu zaman nefret söyleminle "ulan gebersinler, çok da güzel oldu" diyebilen de bir insansın. çünkü o insanların çoğu kürt di mi...

    roboskide ölenler için pkklı diyen, kaçakçılardı iyi oldu diyen de sensin. ama biriniz de sormuyor mu amk bu adamlar kaçakçı da geçmişten beri ne yiyip ne içiyorlardı, devletin haberi mi yoktu? jandarmadan askerden izinsiz sınırdan nasıl mal alıp satabilsin? ama yok abicim, böyle lokma laflara inanmak, hazır ama dayanaksız kalıplar kullanmak insanların daha çok hoşuna gidiyor.

    ankara'daki ölümlerle dalga geçen insan gördüm yahu, yani buna içten içe sevinmek başka bir şeydir, bir de dış dönük utanmadan dalga geçmek vardır. off bak kafa terledi sinirden.

    her neyse, kısaca ikiyüzlülük akıyor her yerinizden.
    #103934 feminist as fuck | 7 yıl önce