kayıt

wesley sneijder

  1. 9
    parti kursa barajı zorlar.
    #95207 bobigeloglum | 10 yıl önce
     
  2. 8
    Fazla söze gerek yok.
    (bkz: Nasıl koydu Wesley Sneijder?)
    #95100 cimento | 10 yıl önce
     
  3. 7
    fenerbahçe maçında attığı iki gol galatasaray efsaneleri arasında yerini almıştır.

    öyle ki şu an verse boynuma dolarım.
    #95096 buburadamutluyum | 10 yıl önce
     
  4. 6
    volkan'ın bug'ını bulan topçu. ikisinde de topu göremedi eleman. özellikle ikinci golde mal gibi ileride durması şınayder'e kaleye vurma mesajıydı resmen. çırılçıplak soyunup "seviş benimle" demek gibi bir şey. şınayder de genç adam durur mu, yapıştırmış golü.
     
  5. 5
    volkanı bi o yana bi bu yana yatıran hollandalı. altın portakalım benim.
    #95000 marcusantonius | 10 yıl önce
     
  6. 4
    adını sol frame' de ve başlık altında sadece 5 entry görünce şaşırdığım futbolcu. dünya basını bile bu transfer hakkında konuşurken yeni sözlüğümüz duyarsız kalması ilginç. transferi hakkında konusursak takıma ne kadar faydalı olacağı kendisinden çok fatih terime bağlı bence. onu takıma kazandırabilir ve takımada sneijder'i hazmettirebilirse tadından yenmez. diğer bir konuda bütün galatasaraylılar gibi benimde aklımda aynı soru var: şimdi fener derbisinde serbest vuruş olsa kim kullanacak?
    #55564 olorin | 11 yıl önce
     
  7. 3
    soyadının okunuşu eski alman milli takım orta sahası bernd schneider ile karıştırılan futbolcudur. doğru okunuşu için; http://www.youtube.com/watch?v=AuGAmXUtWYg
    #55420 jackie boy | 11 yıl önce
     
  8. 2
    galatasaray'ın inter'den transfer ettiği yeni 10 numarası. 7.5 milyon euro ödenmiş bonservisine tamam da senelik alacağı 5 milyon takım içindeki dengeleri alt üst etmese bari. ayrıca seneler önce; hollanda'da yaşayan, sneijderlerin komşusu olan bir arkadaşımın dediğine göre kardeşi rodney sneijder kendisinden çok daha yetenekli bir futbolcuymuş. bir ara ajax'ta oynuyordu zaten ama gel gör ki şu an waalwijk'te.
    #55406 jackie boy | 11 yıl önce
     
  9. 1
    hollandalı futbolcu. galatasaray'ın son bir aydır işi gücü bırakıp almak için uğraştığı adam. kendisini her zaman havaalanında bekleyen onlarca galatasaray taraftarını onca saat bekletip uçakta bile olmamasıyla hatırlayacağım.. :(
    #55331 stfu | 11 yıl önce