kayıt

ayabakan balıkçısı

  1. 1
    bu yil yenilenmis olan 100. yıldaki deniz ürünleri restoranıdır. severek yiyoruz ürünleri taze ucuz ve lezzetli.
    #53802 burocknroll | 11 yıl önce
     
  2. 2
    tl;dr: bugünkü siparişimle bir restorandan nasıl soğutulur dersi vermiş müessese. bir siparişte hız, servis, güler yüz, iletişim hepsi mi ofsayt olur?

    bugüne kadar benim de severek gittiğim veya sipariş verdiğim yerdi. yürüyerek 5 dakika mesafedeyim, sipariş vereli 40 dakika olduktan sonra yemeksepeti canlı yardım aracılığıyla siparişimin akıbetini öğrenmek istedim, yetkili de siparişimin yolda olduğunu iletti bana. bunu ileteli 15 dakikadan fazla oluyor, hala ne gelen var ne giden, ne da arayıp haber veren.

    yoğunluğu anlarım, siparişi unutursunuz anlarım, teknik arıza olur anlarım ama ben sorduğumda yolda deyip sonra da bu kadar vakit geçmesine rağmen gelmezse kara listeye ilk sıradan girersiniz. ya hacılar, hacılar diyorum çünkü gelen kurye yarım ağız bir selamünaleyküm çıkarttı o da ben merhaba deyince, sorun geç gelmesi değil. sorun bu kadar geç gelmesi ve bunu kimsenin haber vermemesi, kimsenin beni uyarmaması, bu kadar geç gelmişken belki özür mahiyetinde fiyatta bir indirime gidilmesini geçtim gelen kuryenin yüzünde mahcubiyet kırıntısı bile bulunmaması. gelen siparişin de ılık bile denemeyecek kadar soğumuş ve yağını bütün kağıda salmış olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

    abartıyor olabilirim, malum butonu aratıyor da olabilirim ama dostlar bu bence saygısızlıktır. yani bakıyorum, hız desen gidip 10 dakikaya yemiş olacağım şey 65 dakikada geldi ki bu en az 25 dakikadır yolda olduğunu gösteriyor, servis desen dediğim gibi yağ tüm kağıda bulaşmış, kuryeyi zaten yukarıda anlattım, allah'ın meymenetsizi. bakın yine abartıyor olabilirim, bekleyişten sonra karşıma ayabakan'ı temsilen çıktığını düşündüğüm bu insandan bir özür veya açıklama bekliyorum sadece. geliyor mu, gelmiyor. ne bekliyorsun ki zaten. işte bu noktada haklıyken haksız durumuna düşmeye yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum. belki de adamcağızın hiçbir suçu yok koştura koştura gidiyordur her yere ama bilemiyorum. şu tavırlarını gördükçe buna ihtimal vermek istemiyorum.

    aman her neyse, alın buton basarsınız: http://i.imgur.com/7lEUp1v.jpg
    #102584 originofsymmetry | 8 yıl önce