kayıt

ilişkisi henüz bitmiş kızı teselli etmeye çalışan piç

  1. 13
    nisa taifesini çok naif sananların suçu hemcinslerinde bulması ile uydurdukları kategoridir. beyler, yapmayın etmeyin! en aptal gördüğümüz hatun, çükümüzün derdine düştüğümüz anda bizi suya götürür susuz getirir. Piçlik niyetindeki bir eleman eğer hoşa gitmiyorsa saniyesinde hayatının ayarını alıp oturur.
    #93936 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. 8
    kızın tavrı ve hareketlerinin de önemli olduğu durumdur. sen ilişkini yeni bitirdikten sonra bir erkekle ne şekilde konuşursan o da seni o şekilde teselli eder.
    #67231 rainman | 11 yıl önce
     
  3. 12
    içerisinde bulunduğum piç türü.

    sadfsafasf. efenim bu aralar beğendiğim ve takdir ettiğim bir arkadaş var (kız). ama mala benzeyen bir sevgilisi de var mk. eleman malın önde gideni lan resmen. şu anda baya edilgen durumdayım hiç bir şey çaktırmıyorum, sonuçta ortada süren bir ilişki var. ama ola ki bu mal kızın değerini bilemez de bir öküzlük yapar da ayrılırlarsa ilişkisi henüz bitmiş olan bu kızımızı teselli eden piç olacağım. çünkü dikkat ederseniz artık günümüzde kız arkadaşı olmayan erkek sayısı aynıyken erkek arkadaşı olmayan kız sayısı yok denecek kadar az. hepsi illa bir tane koyuyor yanına lazım olur diye. daha iyisini bulursa ya da aşık olursa değiştiriyor elemanı. bu yüzden artık "yalnız kıza rastlamak" denen olay suyunu çekti. nesli tükendi bu prototiplerin. artık zapt etme ve işgal var günümüzde. iyi bir şey mi bu? elbette b.ktan bir şey.
     
  4. 14
    kitabını siktiğimin çocuğudur.
    #93969 bursa cocugu | 10 yıl önce