kayıt

kitap okuyorum deyince hangi kitabı okuyorsun diye soran insan

  1. 1
    beni en mutlu eden insandır bu insan. okuduğun kitapla ilgilenen, yeni yazarlar, kitaplar öğrenmeye meyilli insan 10 numara insandır. "bitirince getir ben de okuyayım" cümlesi de gelirse arkasından gözyaşlarımı tutamayabilirim.
    #36769 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  2. 2
    bu tarz insan tipinin bir de uyuz olanı vardır. "ben okudum o çok boktan" der ya da sonunu 10 saniyede söyleyip "nihahah" gülüşü atar. böyle parçalanası , kitap kafasında paralanası insan tipidir.
    #36776 lala | 13 yıl önce
     
  3. 3
    sadece muhabbet etmeye çalışan, arkadaş edinmeye çalışan ancak konuşacak bir şey bulamayan insan da olabilir.
    #36779 isinylmz | 13 yıl önce
     
  4. 4
    bu soruyu soran insan eğer stephen king'den bir eser duyarsa çok heyecanlanacaktır ve karşısındakine bir sempati beklemeye başlayacaktır...*
    #36808 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  5. 5
    sinirimi bozuyor benim bu insan. kitap okuduğumu görüyorsan , bi bölmeden git babacım. ha bir gaflette bulundun böldün , muhabbeti uzatma bari. hasılı , sevmem , aymaz insandır bu.
    #40312 marvin | 13 yıl önce
     
  6. 6
    kitap okuyorum yanıtına güvenmeyen septik insan tipidir.karşısındaki insanı sıkıştırıp gerçekten okuyor mu okumuyor mu öğrenmeye çalışır.eğer bu soruya karşılık direk bir kitap ismi söylersen okuyorsun ama söyleyemez kem küm edersen okumuyorsun demektir.değişik bir testtir,hata payı vardır.
    #40320 kamikaze | 13 yıl önce
     
  7. 7
    kimi okuyorsun diye soranları tercih edilesidir.
    #83033 bursa cocugu | 10 yıl önce
     
  8. 8
    kitapla ilgilenip, kitap hakkında sorular soruyorsa; ve bunları okuma esnasında yapmıyorsa sevilesi insandır.

    bir de bu arkadaşların "ben o tarzı hiç sevmiyorum, çok gereksiz, anlamsız bik bik asıl sen şunu oku da bir şeyler öğren, hayatının hatası" diye kafa şişiren versiyonları vardır ki, kitabın köşesiyle kafalarına vurulasıdır* tamam sevmiyor olabilirsin güzel arkadaşım ama ben seviyorum ki okuyorum, seviliyor ki yazılıyor basılıyor bu tarz demek ki. herkes de senin beğendiğin kitabı okuyacak değil ya! hatta sırf sen böyle yaptığın için senin tarzından soğuyoruz bilesin.
    #83037 eksili pilav | 10 yıl önce