kayıt

the truman show

  1. 8
    sol frame'de görünce dayanamayıp sonunu bir kez daha izlememe neden olan film.
     
  2. 7
    izleyen kişiye kendisini ve yaşadığı hayatı sorgulatan mükemmel film.üstüne yazılacak pek birşey kalmamış,ne diyelim umarım bir gün bizde o merdivenlerden dışarı çıkabiliriz inşallah diyerek kapayalım.
    #89864 walt09 | 10 yıl önce
     
  3. 6
    bende o kadar büyük değişimler yaratamamış güzide film. zira ortaokulda bile ailemin aslında ailem olmadığını, hepsinin beni ölüdürmek için rol yaptıklarını, gece bizde kalan arkadaşlarımın bile oyunun bir parçası olduğunu, elektrikli süpürgenin gece uyurken gelip beni boğup öldüreceğini düşünen bir insandım yani. *
    #54992 benaslindayogum | 11 yıl önce
     
  4. 5
    hayatımı alt üst eden filmdir. etkisinden uzun süre çıkamadım allah kahretmesin ya hala duvarların köşelerine bakıyorum..
    #54991 abonededi | 11 yıl önce
     
  5. 4
    her insanın top 5 listesine girebilecek filmlerden. uzun süre etkisinden çıkamayıp kendini ve çevreni sorgulamana yol açar.
    #36655 lala | 13 yıl önce
     
  6. 3
    küçük çocukken, izlenildiğinde yıllarca duvar köşelerinde ayna arkalarında kamera aramaya, bu aile benim gerçek ailem mi sorularına yönlendirir. ve yıllarca bu durum devam eder, eşek kadar olursun farkedersinki hala her gün gittiğin bakkalcının konservatuar mezunu profosyonel ızdırap vericim midir? the abonededi showun bir parçası mıdır ? diye sorgulatır. hasta eder bu film insanı, soluduğum hava organik mi diye sordurtur. geçmiş acılarım yönetmen tarafından kurgulanmış acı verici deneyimlermiydi ki acep? diye de düşündürür. o yüzden izlenmemeli.
    #36638 abonededi | 13 yıl önce
     
  7. 2
    senaryosunu yazanın insan olamayacağını düşüneceğiniz filmlerden.
    #36625 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  8. 1
    farklı senaryosu, jim carrey'nin sadece komedi oyuncusu olmadığını göstermek istercesine sergilediği performansı ve filmin sonunda kişide bıraktığı paranoyayla ölmeden önce izlenmesi gereken nadide film.
    #36587 the riddler | 13 yıl önce