kayıt

galatasaray taraftarı

  1. 6
    Nevizade gecelerini ezbere bilmektir.
    #87432 silverboy | 10 yıl önce
     
  2. 5
    başarı odaklı olma konusunda biraz abartılı davranan taraftar grubu.
    #86862 stfu | 10 yıl önce
     
  3. 4
    (bkz: kulüp kazanınca biz de kazanmış sayıldık) bir de (bkz: cimbom old boys)
    #86858 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  4. 3
    galatasaray taraftarı 19 lig kupası, 15 türkiye kupası, 10 cumhurbaşkanlığı, 5 başbakanlık, 12 tsyd, 3 tff süper kupa, 1 uefa ve 1 uefa süper kupasına sahiptir. Söylenildiği gibi tek başarısı avrupada kazanılan uefa kupası değildir. Ayrıca galatasaray bir spor kulübü olması münasebetiyle diğer branşlarda da temsil edilmektedir ve amatörde de birçok başarıya sahiptir. En güzel örnekleri tekerlekli sandalye basketbolunda 5 avrupa şampiyonluğu, 4 dünya şampiyonluğu ve kadın basketbolda kazanılan avrupa şampiyonluğudur. tribün hakkında yorum yapmak gerekirse anadoluda son 3 4 yıldır yapılan yarı yarıya seyirci alınan basketbol ya da futbol maçlarında galatasaray tribününün ezici üstünlüğü açıkça gözler önüne serilmektedir. Rekor kırmak tanımı hiçbir zaman askıda kalmamalı mutlaka bir dayanağı olmalıdır ve galatasaray tribünü hem salonda hem de stadda noter onaylı rekor sahibir. Felipe Melo'nun Askerleriyiz. #evet #abi #dos3
    #86842 marcusantonius | 10 yıl önce
     
  5. 2
    tribündeki en büyük başarısı laylaylaylay saldır galatasaray, saldır cimbom okey let's go olan, noter çağırıp dj tutarak ses rekoru kırmaya çalışan, tartışmalardaki en büyük başarısı ise "ama bizim şan dolu şeref dolu avrupa şampiyonluklarımız var, bizim uefa kupamız var"dır. ama aslında hepsi birer felipe melo'dur. bunlarla tartışmaya gerek bile yoktur çünkü 15 dakka sonra konu galatasaray'ın uefa kupasına gelir ve anlaşılır ki en büyük galatasaraydır (!)
    #56312 devrimindesi | 11 yıl önce
     
  6. 1
    içinde bulunmaktan gurur duyduğum muhteşem oluşum. 15 ocak 2011 galatasaray ajax maçı öncesi rte'ye verilen ayarla yücelmiştir gözümde.
    #35378 w4rdoom | 13 yıl önce