kayıt

modların seçimle iş başına gelmesi

  1. 3
    muhtemel bir aday nutku:
    "selam olsun sana metu sözlük. selam olsun sana ekşi sözlük. selam olsun sana inci sözlük.
    eyyyy muhterem yazarlar,
    odtü'müzün biricik sözlüğü, bugün ne idüğü belirsiz modlar yönetiminde can çekişiyor. bu modları gören-tanıyan var mıııı?
    - yoook!!

    bunlaaaar, rumuzlarının arkasına sığınıp, yazarları inim inim inleten bir grup kifayetsiden ibarettir. yüzlerini göstermekten imtina ederler. eyy mooodddd, sen kim oluyorsun da kaç kere artılanmış, favorilere eklenmiş entıriyi silersin... sen kim oluyorsun da benim yazarımın her satırına emek verdiği entırisini silersin? bir de bu hareketlerine bir kılıf uydurmuşlar: neymiş efendim "entıriniz tanım veya örnek değil gerekçesi ile silindi". neymiş, burasının bir formatı varmış, yoksa sözlük sözlük olmaktan çıkarmış. yav bu millet istedikten sonra tabii ki de çıkacak!

    entırilerimiz süngümüz, artılarımız miğfer sözlük kışlamız yazarlar asker
    bu asosyal ordu boş vakitleri bekler allahu ekber allahu ekber
    yolumuz klavye sonumuz ağrılı eklemler
    dinimiz ister başı sonu belirsiz, noktalama işaretsiz entıriler
    anamız ipad babamız 3g internet
    ............

    geçen modun birisi ne diyordu? ne diyordu?! siz yazarlara diyordu ki: " dersen ki ben eğlenicem sana ne kardeş, bizim iki blok aşağıda park var, salıncakları çok güzel kaydırağı kışın sakat ama baharda o da çok güzel oluyor. ama gözünü seveyim sözlüğe dokunma." ben sana mı soracağım nerede eğleneceğimi? sen bu sözlüğün gerçek sahibi yazarları kovmaya nasıl cürret edersin bre gafil! biz ne diyoruz? "edep ya huuuu! edep ya huuu!"

    evet yazar kardeşlerim! işte bunlar hep, bu sözlüğün gerçek yazarlarını bugüne kadar yok sayanlardır. bunlar, batının ahlaksız sözlük formatını bize dayatanlardır. bunlar, imla diye, türkçe diye bu sözlüğün emekçilerini zulüm altında inim inim inletenlerdir. artık bunlara bir dur demenin zamanı gelmedi miii? gelmedi miiii?!

    -eeeveeet!

    işte bu oyunu bozmak için biz bu yola baş koyduk sevgili kardeşlerim. bu oyunu amk parti bozacak!"

    amk parti: adaletli modların kurduğu parti.
    #96373 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör