kayıt

din düşmanı ateist komunist pezevenkler

  1. 7
    birinci tip olarak bunların ne oralı ne buralı olanları var. müslümanım ama islamı çok eleştiriyorum ayakları. özeleştiri yapıyomuş havası veriyo pezevenk. geçin bu ayakları. hepimiz biliyoruz sizin ne kadar müslüman olduğunuzu islam hakkında ne bilip ne bilmediğinizi.

    bir ikincisi vay bu müslümanlar şöyle derler ama şöyle şöyle de pislikler yaparlar tipi var. bu noktada müslümanım diyenleri; islamı gelenek olarak alanlar ve din olarak yaşayanlar şeklinde ikiye ayırmak gerekmektedir. maalesef türkiye'mizde insanlar ağırlıklı olarak islamı babadan dededen gelme bir gelenek olarak kabul etmekte olduklarından yaşantılarında da buna bağlı olarak bir çok çekişki bulunmaktadır. eğer o insanları eleştiriyorsan amenna sayın ateist şu bu bilmem ne arkadaşım. ama diğer taraftaki müslüman öyle değil işkembenden sallama.

    üçüncü tip ise, ben saygı göstermiyorsam bile dindarların göstermesi lazım diyen beyni küçük ateist. eğer islama saygı göstermiyorsan ve islamın önünde durarak sürekli müslümanlara ve islama engel oluyorsan seninle mücadeleye cihad denmektedir. sana ve düşüncelerine saygı duymak zorunda değiliz. islamın meşru kıldığı dairede senden ve senin hastalıklı düşüncenden kurtulmak boynumuzun borcudur. ha ama sen islama saygı duyuyorsan ve islamın önünde kendi çapınca bir engel olarak durmuyorsan orada senin seçimlerine her zaman saygı duyar, seni hiç bir şeye zorlamayız.

    daha bir çok tipi var bunların. yeri geldikçe onlarda dostlarım. şimdiden eksileyecek ibneye selam olsun. allah eksi yazmasın azizim.
    #72453 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör