kayıt

akrep burcu erkeği

  1. 6
    efendim bu erkek sekse son derece düşkündür derler, doğrudur. seks için aşka ihtiyaç duymaz -bu sanırım herhangi burcu erkeğinin de bir özelliği- hatta iki dakika önce tanıştığı normal tipte herhangi bir kızla da olabilir. siz kuyruk sallayın yeter, seçici davranmaz.
    fazlasıyla hırslıdır ve istediğini hemen gerçekleştiriverir bu erkek. şeytan tüyü olduğu da tartışılmaz bir gerçektir. son derece egoist ve kendine güvenen bu erkeği överken dikkatli olmak gerekir. götü çok kolay kalkar ve bir türlü inmez, evet.
    muhabbeti çok iyidir hoştur. hakkında çok şey bildiğinizi sanırsınız ama asla "çok şey" bilemezsiniz çünkü kendisi hakkında en yakın arkadaşına bile son derece ketum davranır. içinde fırtınalar koparken (valla kopar) dışarı hiç belli etmeyebilir istemezse, ki muhtemelen istemeyecektir.
    acı çekme kapasitesi çok yüksek olmasına rağmen mutsuz olduğu zamanlar suratına sabit bir ifade oturtur ve kimselere belli etmez, çünkü bunun güçsüzlük olduğuna inanır.
    duyguyla mantık arasındaki dengeyi çok iyi kurar. ince espri yapar, iyi tartışır. ağzınız iyi laf yapmıyorsa ve hazır cevap değilseniz hiç bulaşmayın derim. tartışırken üstün taraf olmak onun için önemlidir ve bunun için konuyu ordan oraya bağlayıp sonunda haklı çıkar; takip edemezseniz, sadece susabilirsiniz.
    ilişki konusunda pek bir değişkendir. bir kızı defalarca aldatıp üstüne terk edip bir daha kapısında yatsa yüzüne bakmayabilir. bunun aksine, aşık oldu mu sürprizlerle dolu, tapılası bir sevgili haline gelir. kendine güveni herhangi bir nedenden birazcık azaldığında anormal derecede kıskanç, paranoyak hale gelebilir; sinir stres yapıp kendisini de, ilişkisini de zedeleyebilir.
    sevgilisiyseniz bu erkeği övün, sevin, sarılın, bağrınıza basın efendim. tabii sadece ama sadece size aşık olduğundan eminseniz - değilse muhtemelen aldatılıyorsunuz. bunun yanında napıp edip yıkılmaz bir güven yaratın. duyduğu güven biraz bile azaldığında, size kapılarını siz fark etmeseniz de kapatacaktır akrep burcu erkeği.
    #20179 alice | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör