kayıt

kolayı çok seven türk insanı

  1. 1
    deliriyorum arkadaşlar. gerçekten. tüm kişisel hayatımı geçiyorum, sırf bunlar yüzünden tırlatacağım. adamlar iki saate bitireceği işi, iki dkda nasıl bitiririm diye 2 saat düşünüyor. ha, iş 2 dkda bitse yine ses etmeyeceğim.

    mesela sıraya kaynak yapan insanlar bu mevzunun en başında yer alıyorlar. bana açık açık sen enayisin, seni sikime takmıyorum tabi ki ben öne geçeceğim diyor.

    mesela, normal sıradayız. bildiğimiz servis sırası. sıra nedir? başı ve sonunda insanlar bulunan kesikli bir örneklem. insanlar sırayla dizilir, kendinden önce gelenin binmesini bekler. ama kardeşim, oldu da servis ilk kişinin önünde değil, 3. kişinin önünde durdu. adam anında sıraya girdiğini unutuyor. çat diye dalıyor otobüse. lan gavat!!!!!!!!!! enayi miyiz burada diye bağırınca "e benim önümde durdu" diyor. asjdhgajdfasd. olm trajikomik. bak yazarken bile sinirden gülüyorum. ha, şok etkisiyle bir harekette bulunamadım tabi. ama bundan sonra kartını basarken ittirip önüne geçeceğim. hop mop derse de "e sıranın önünde ben vardım" derim. ahhh keşke yapsaydım amk.

    mesela, ders kayıt haftası. anlıyorum hayatında ders kayıt yapmamış olabilirsin. normal bir insan ne yapar? interneti açar, ders kayıtla ilgili bilgileri bulur, okur, gerekirse daha önce yapmış olanların yorumlarını okur vs vs. ama yok amk. biz hiç okur muyuz yoook. biz çat diye sorarız. sormaktan kolayı mı var. "yhaa şu dersin kodu kaaç" amk senin. git bul abi ya, ba na ne! hayır araştırıp bulamasan yine susacağım. kullanım talimatı diye salağa anlatır gibi her şey yazıyor sitede. ama yok, bu tiplere özen göstererek cevap vermiyorum. bazıları vardır bilmiyorum filan der. yok anam, mesajı göreceksiniz, o çevrimiçi olduğunuzu bilecek. sonra çat diye kapatacaksınız. of nasıl haz. kudursun bok.

    niye bize matematik filan öğretmeden önce görgü, kültür, nezaket, kendi işini görmeyi öğretmemişler ki. amk neyi sorguluyorsam. hal belli. adam 25 yaşına kadar anasıyla yaşıyor. ne bekliyorsam.
    #103889 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  2. tümünü gör