kayıt

ergen türk genci

  1. 5
    bu tipler gittikçe çoğalmaya başladı ortalıkta. sosyal medyanın anonim olma rahatlığı sayesinde tüm nefret söylemleri, cinsiyetçi kavramlar, küfürler, ve en yoğun olan türk faşizmi hiç bir utanç duymadan, karşı tarafla empati yapma hassasiyetini göstermeyi bilmeyen bu bebelerden çıkıyor.

    yani ılımlı olmayı bırak, azıcık beyne sahip olan biri karşısına bir haber çıktığı bir şey duyduğu zaman mantığını bir sorgular. neymiş hele pkklı öğretmenler açığa alınacakmış. hayır o kadar salaksınız ki, her şeyi yediğiniz için haliyle adamlar istediği seviye bahanelerle kendinden olmayanı içeri tıkıyor. malesef gerçek bu, biz de bir suçlu vardır, bir suçlunun yanında güme giden, bir de elini kolunu sallaya sallaya hapisten çıkan tecavüzcüler.

    yahu pkk dediğin yapı dağda elinde silah olan bir örgüt. kamu kuruluşunda görev yapan bir öğretmenin öğrencisini örgütlemesi diye bir şey olabilir mi ya? öyle bir durum olsa anında evebeynlere duyrulur, ifşa olur zaten her şey.

    olay eğitim sen'e üye olanları, birkaç mesele için eylem yapan hocaların işine son vermek. ha bir de tabi özellikle kürt olanları. neymiş pkklıymış. ya hele bi gidin ya. bilgisayarı kırıp atasım geliyor şöyle yazıları gördükçe. bıktım arkadaş ya. bu kadar iq yetmezliği çekmeyin, ama size ne kızıyorum, sizi yetiştirenlerde kabahat. öff bee

    #103430 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör