kayıt

odtü'de metu sözlük topluluğunu kurmak

  1. 17
    Yazarlara bu şekilde küfür eden bir topluluk yönetimi olacaksa, hiç olmasın dediğimdir.

    Bu arada, altı ay önce "metu sözlüğü canlandırıyoruz" kampanyasını başlatıp, iki de arkadaşımı sözlüğe yazar olmaları için teşvik ettim. O başlığa bir ton yazar katılımcı oldu. yıllar sonra sözlüğün en aktif ve güncel başlığı olmuştu.

    Evet, bu arada etkinliğe gelip gelmemek konusunda bir şey belirtmek zorunda değildim ve yapmadım, yapmadık çünkü geliyorduk. Bunu düşünmeyerek yarım saat, bir saat içinde etkinliği iptal eden de, bu küfürleri edenin kendisidir. siz her gittiğiniz etkinliğe "ulan ben gelmiyorum desem iptal ederler mi acaba?" diye düşünerek mi gidiyorsunuz? Hayır. Niye? Çünkü kimse böyle bir şeyi daha henüz yarım saat - bir saat geçmişken yapmaz.

    Neyse.

    Bu arada, sözlüğe son altı ay içinde katmaya çalıştıklarım ortada. Kimsenin okumayacağını bildğim halde oturup bir yarım gün boyunca uğraştım ve "bira içeceklere tavsiyeler" adlı 12 puntoyla wordde 3 sayfa tutan, aynı zamanda da sözlükteki alıntı olmayan en uzun girdiyi yazdım. bir ton da girdim var ama bu en belirgini olduğu için bunu yazıyorum. Rererö deyip arkasından sövmeyin diye ama yaparsınız siz.

    Bu hakaretleri kabul etmiyorum ve üzgün olduğumu da belirtiyorum, sevgili sözlük.
    #103286 eblokkantini | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör