kayıt

insanlar neden çocuk yapar

  1. 1
    tabiki çoğu insan bu soruyu sorarak çocuk yapmıyorlar. yani zaten bizim toplum yapısına göre biraz komik kaçıyor soru.

    benim gözümde en keskin cevap insanların yaşlanınca yalnız kalmaktan korkmaları, tek kalmak yerine ona bakabilecek birilerinin olmasıdır. ikinci cevapsa eşler arasındaki monotonluk, yeni bir uğraş eylemi. ikincisi gayet saçma geliyor, şimdi düşünüyorum efem, eşimle her günüm aynı, iş ev ev iş, birbirimizden sıkılmışız, hayattan soğumuşuz filan, eeee hadi çocuk yapalım da, hayatımız renklesin.

    ahah bu ne la manyak mısınız. birincisi birbirimizden sıkılmışsak büyük problem var demektir. çocuk yapmak yerine bu problem çözülmeli. çözülmüyorsa ayrılmak gerekiyordur. sonra acısını çocuk çekecek dimi düşüncesiz küpekler. ikincisi çocuk yapınca hayatın renklenmiyor, aksine kararıyor. la bildiğin her yerin eziş büzüş, çirkinlikten ölüyorsun, pinpirikli biriyseniz 9ay hamilelik üstüne bir de çıkarma dönemi sonrası 1 sene etti toplam 1 buçuk sene sevişemiyorsunuz. oğmay. meme kelimesi public bir hal alıyor, çünkü gittiğin her yerde memeni çıkarıp bebeği besliyorsun, (-hırdavatçı dükkanında gördüm, hem de keni ablam olur ) o da yetmiyor mastit filan oluyorsun, açılmıyor o memeler. göbek oluyor 3 kat. yağlı ve vıcık vıcık. her yerinden selülit akıyor, kendine vakit ayırmadığın için 2 ayda yaşlanıyorsun. tamamiyle kendine işkence, ama hayatımız renklensin........... *

    işte hal böyle olunca 2. madde akıl almaz noktalara kadar ulaşıyor. bu bebenin büyüme dönemi ve anne babanın sorumsuzluklarına hiç girmiyorum, girersem roman olacak.

    ha işte yaşlanma ve ölüm korkusu olayı kitliyor. bunun için de yine bu sıkıntıları çekmeyip evlat edinebilirsiniz sevgili çocuk severler. illa biyerinizden çıkarmak zorunda değilsiniz hemi?

    bir de daha 23 24 yaşlarında daha sevgilisi bile olmayan insanlar çocuk yapma hayaliyle yanıp tutuşuyor. olm yapmayın yav, yemin ederim manyaksınız.
    #102668 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör