kayıt

ekşi sözlük

  1. 48
    ekşiyi ilk kez yaklaşık 7-8 sene önce gördüm, takip etmeye başladım. bi 3-4 sene önce bu kadar iğrenç değildi burası. kafamda "bilen" insanların yazdığı bir platformdu. bilgi için girerdim yav. düz somut bilgi için. ya da farklı deneyimler, görüşler için.

    artık ortalama yaş grubu kaç burada yazar olanların bir fikrim yok lakin, şimdiki adamın fikri ya küfür, ya da nefret söylemi. bu ne lan yazık resmen. hiç yoktan ufku 2 katına çıkaran şeyler başlığını çok severdim. onu bile bok etmişler. birbirleriyle yarışma, ne bileyim verilen bilgiyi aşağılama, başlığa yazmanın kendini kanıtlama çabası olduğunu sanma filan. tamamen zırva.

    bir de 15-20 yaş aralığında sanal ortamdan kıçlarıyla siyaset yapanları kaldıramıyorum. gardaşım bak, aktivist ol yaz, tmm mı? ha o zaman derim ki boş konuşmuyor, sadece klavyeden sallamıyor. ulan daha kıçı kırık liseli ergensin, kafan koca bir penisten ibaret. bildiğin tek şey anandan babandan duyduğun zike yaramayan zırvalar. bir de hele saçma sapan küfür dolu argümanlarla birilerine giydirmeye çalışınca çok pis ayar oluyom size. hiçbir boka yaramıyor, anca insanlar birbirlerine gazlanıyor okudukça bunları. kinleniyorlar doluyorlar.

    ekşiyi artık bir sosyal deney olarak görüyorum yav. resmen 7 senede toplumun kafa yapısını, dili kullanımını, karşısındakine olan tavırlarını içeren koca bir analiz çıkartılır.

    sonucu siz biliyonuz zati.
    #102493 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör