kayıt

umut

  1. 1
    ''ey umut, ey beyaz örtülerin tükenmez uzunluğu ,
    kimse bir gün sana koşmaktan kendini alamaz...'' der edip cansever ve en mükemmel tanımı yapar.
    #23878 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 2
    sık kullanılan bir kelimedir. umut edilir, umut verilir, umut kırılır... vardır, yoktur, bazen olması hayat kurtarır, bazen yokluğu. dengede tutulması gereken, içinde bulunulan duruma göre işlevi değişen histir.
    #23985 ezgiii | 14 yıl önce
     
  3. 3
    bütün kötülüklerin anasıdır.
    #23995 vuzehur | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bir isim olarak şahanedir. umut gibi özgür gibi isimler koyan ebeveynleri ekstra tebrik edesim gelir. negzel sözcük yahu!
    #24132 cizmelikedi | 14 yıl önce
     
  5. 5
    * en küçük erkek kardeşimin adı. aramızda 13 yaş gibi büyük bi yaş farkı olması sebebiyle yer yer kendi çocuğum gibi görürüm onu. (bkz: kedi canını senin)
    #52850 benaslindayogum | 12 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: ümit)
    #52855 abonededi | 12 yıl önce
     
  7. 7
    insanoğlunun laneti. *
    #74876 dadada | 11 yıl önce
     
  8. 8
    bugün içime dolan.
    kaç gündür hastane hastane geziyorum. bi hasta olup doktora gidiyorum, aldığım ilaç alerji yapıyo onun için ayrı doktora gidiyorum. yine naçizane bir ilaç kobaylığı günü olan bugün, sinirli, sınav stresli ve aşırı yorgun olarak küfürler eşliğinde nöbetçi eczane ararken bir teyzenin eliyle işaret edip çağırması, birlikte ona domates almamız (evet domates). ve sonrasında 10 liradan artan para üstünü paran yoksa al diye ısrarla vermeye çalışması. benim param onun da domates alabilecek kabiliyeti vardı muhakkak fekat o muhtemelen konuşacak birini aradı ben de tüm sinirimi attım resmen. elini öpüp öpüp yüzüme koyması ve ayaküstü ettiği 3541678541 tane dua da bonus^^
     
  9. 9
    miadı dolduğunda kolayca tükenebilen şey. eski telefon bataryası gibi. hani şarj edersin, dolması saatler alır da, 15-20 dk ancak dayanır ya işte öyle. ilk aldığındaki gibi olsun istersin, bütün özellikleri kullanayım ama şarjı uzun süre dayansın. gidip alsan yenisini orijinali gibi olmaz hiç. yeni telefon almaktan başka çare yoktur.*

    o zaman geldiğinde, yapacak bi şey yoktur, umut kalıntılarıyla ya da umutsuzca yaşamaya devam edersin.
    #98795 ysminc | 9 yıl önce