kayıt

özlemek

  1. 6
    Kavuşacağınızı biliyorsan heyecan vericidir. Ama eğer bir daha göremeyeceğin, koşup sarılamayacağın, saatlerce durmadan seyredemeyeceğin birini özlüyorsan harap edici, yıkıcı, mahvedicidir. Akşamın çökmesiyle etkisini artırıp uyutmaz. (bkz: dün gece ) Katlanılmazdır. Ağlatır çoğu zaman. Şu an bile gözlerimi doldurur. Çok özledim.
    #75769 kriptografist | 11 yıl önce
     
  2. 8
    hatırlayınca gelen ağlama isteğidir. gururunu hiçe sayıp bana dön demektir. dönmeyeni hala beklemektir. yatakta dönüp uyuyamayıp ya da gecenin köründe uyanıp yanında onu aramaktır. arasın mesaj atsın diye umut etmektir. böyle ergen entry.ler yazdırandır. özledim ulan.
    #78166 starbuck | 10 yıl önce
     
  3. 12
    Hareket halinde veya durağan bir haldeyken bir anda gelir ve ne olduğunu anlamazsın. Bu esnada boş bakışların belirir ama bunun bir anlamı yoktur. Yaptığın her neyse o an için bırakırsın, yerinde kalakalırsın... hareketsizlik sanki asıl benliğin halini almıştır ve bunun arkasını getirmenin yolu o an için çok zordur. Biraz ürkek, biraz da kuşku dolu bir vaziyette aklından atmaya çalışırsın. ama bu, "Git" demek değildir ki; sadece "kenarda dur" veya "şu anda olmaz" demekle eşdeğerdir. ama o ne durur, ne de gider... Sadece seninle beraber ilerler o kısa ama bir ömürlük hissiyatı barındıran anıların kesik kesik olduğu, darmadağınlığın bayağı bir halde nüksettiği yolda. Sonra tabii bir sigara kondurursun ağzına...
    #99920 Pride | 8 yıl önce
     
  4. 4
    sevgiliye duyulan özlemse tarifi mümkün değildir. hele bir de vuslat yoksa hasret alın yazınız, kalabalıklar düşmanınız olur. her defasında "bu kez görürüm belki" umudu yerini "yine göremedim" hüznüne bırakır. kavuşmak olmasa da kaderde ayrılığın da sevdadan olduğunu bilirsiniz. uzaktan uzağa takip edersiniz, "iyi olduğunu biliyim yeter" dersiniz ama yetmez. onu görmek umuduyla ömrünüzün en güzel yıllarını heba edersiniz.

    #73182 kamikaze | 11 yıl önce
     
  5. 10
    Çoğu duygu bi şekilde yönetilebilir ya da yönlendirilebilir. Ama bu lanet özlemek duygusu nasıl bir şeyse arkadaş bi bulaştı mı ne atabiliyorsun ne satabiliyorsun. İnsan oğlunun en zayıf noktası aşk falan değil. Yalan. Özlemektir. Adamı sefil eder.
    #99153 enik | 9 yıl önce