kayıt

özlemek

  1. 14
    beynin bir kismini bir objeye ayirma. akildan onu cikaramama, siddetli gorme, dokunma, tatma istegi. karsi konulamaz, cogu zaman aci verici.
    #99980 abdullah | 8 yıl önce
     
  2. 13
    "Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara hatta belki ağlayacağım. Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma..."
    (bkz: Kolay olmayacak)
    #99947 endingunplanned | 8 yıl önce
     
  3. 12
    Hareket halinde veya durağan bir haldeyken bir anda gelir ve ne olduğunu anlamazsın. Bu esnada boş bakışların belirir ama bunun bir anlamı yoktur. Yaptığın her neyse o an için bırakırsın, yerinde kalakalırsın... hareketsizlik sanki asıl benliğin halini almıştır ve bunun arkasını getirmenin yolu o an için çok zordur. Biraz ürkek, biraz da kuşku dolu bir vaziyette aklından atmaya çalışırsın. ama bu, "Git" demek değildir ki; sadece "kenarda dur" veya "şu anda olmaz" demekle eşdeğerdir. ama o ne durur, ne de gider... Sadece seninle beraber ilerler o kısa ama bir ömürlük hissiyatı barındıran anıların kesik kesik olduğu, darmadağınlığın bayağı bir halde nüksettiği yolda. Sonra tabii bir sigara kondurursun ağzına...
    #99920 Pride | 8 yıl önce
     
  4. 11
    Hüngür hüngür ağlatır, tipiniz kayar ağlarken. Özlediğiniz insan sizi öyle görse der ki ulan sen beni özleme ya da özle lan bu tip ne müstahak sana. Ama bi şey söyleyim mi sinüsler fena açılıyor, rahat bi nefes alıyorsun sonunda. Oh dünya varmış dersin, iyki özlemişim.
    Şaka şaka, bok dersin.
    #99837 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  5. 10
    Çoğu duygu bi şekilde yönetilebilir ya da yönlendirilebilir. Ama bu lanet özlemek duygusu nasıl bir şeyse arkadaş bi bulaştı mı ne atabiliyorsun ne satabiliyorsun. İnsan oğlunun en zayıf noktası aşk falan değil. Yalan. Özlemektir. Adamı sefil eder.
    #99153 enik | 9 yıl önce
     
  6. 9
    23 yaşıma gelip bir kere bile başaramadığım süper olay. duygusuz bir odun olmamın da etkisi yok değil.
    #78174 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  7. 8
    hatırlayınca gelen ağlama isteğidir. gururunu hiçe sayıp bana dön demektir. dönmeyeni hala beklemektir. yatakta dönüp uyuyamayıp ya da gecenin köründe uyanıp yanında onu aramaktır. arasın mesaj atsın diye umut etmektir. böyle ergen entry.ler yazdırandır. özledim ulan.
    #78166 starbuck | 10 yıl önce
     
  8. 7
    ruhunun bir parçasını eksik hissetmek,gerçekten mutlu olamamaktır.
    #75820 yudum | 11 yıl önce
     
  9. 6
    Kavuşacağınızı biliyorsan heyecan vericidir. Ama eğer bir daha göremeyeceğin, koşup sarılamayacağın, saatlerce durmadan seyredemeyeceğin birini özlüyorsan harap edici, yıkıcı, mahvedicidir. Akşamın çökmesiyle etkisini artırıp uyutmaz. (bkz: dün gece ) Katlanılmazdır. Ağlatır çoğu zaman. Şu an bile gözlerimi doldurur. Çok özledim.
    #75769 kriptografist | 11 yıl önce
     
  10. 5
    dünyanın en berbat duygularından biridir.hele de şu saatlerde gelirse ve kaybettiğiniz,ulaşamayacağınız bir kişiyi özlüyorsanız vay halinize.iyisi mi yavaşça sigara paketinden bir sigara çıkartın,kapatmanıza gerek yok,ikincisini almanız çok uzun sürmeyecek.
    #75767 stainlessstell | 11 yıl önce
     
  11. 4
    sevgiliye duyulan özlemse tarifi mümkün değildir. hele bir de vuslat yoksa hasret alın yazınız, kalabalıklar düşmanınız olur. her defasında "bu kez görürüm belki" umudu yerini "yine göremedim" hüznüne bırakır. kavuşmak olmasa da kaderde ayrılığın da sevdadan olduğunu bilirsiniz. uzaktan uzağa takip edersiniz, "iyi olduğunu biliyim yeter" dersiniz ama yetmez. onu görmek umuduyla ömrünüzün en güzel yıllarını heba edersiniz.

    #73182 kamikaze | 11 yıl önce
     
  12. 3
    Özünde eksiklik hissetmektir kimi zaman
    zindana dönüşen manasız hayatın köşebaşında
    lirik ve epik arası mat bir his
    elinde umut, gözünde yaş ve böyle bir uğraştır işte
    meyil etmektir masadaki boş kadeh kırıklarına ve
    ertelemektir hüznü, gömememe yetisidir çoğu zaman
    kızıl pencerelerde akan coşkulu seldir özlemek
    #51813 evgeny | 12 yıl önce
     
  13. 2
    özlemek o an sahip olamadığın o şeye kalbinin birden yenik düşmesidir ve o şeye ulaştığında nefes nefese kalan bir kalp çarpıntısıdır.
    #17179 ams | 14 yıl önce
     
  14. 1
    dünyanın üstesinden gelinmesi en zor duygularından biridir.özlediğiniz şeyin ulaşılabilirliğine göre etkisi değişir.eğer o sıralara gidemeyeceğiniz bir yerse özlediğiniz,etkisi daha az olur;ama eğer giden ve bir daha asla gelmeyecek,üstelik devamlı benzetildiğiniz birini özlüyorsanız yapacak fazla şey yok demektir.bu his artık bir parçanız olmuştur ve kurtulmanız mümkün değildir.

    (bkz: ölüm)
    #17178 soieponderosa | 14 yıl önce