kayıt

abdullah öcalan

  1. 1
    bir milletin en büyük düşmanlarından biri olmasına rağmen 6 ayda bir check up hizmeti ve özel yemeği bulunan cezaevinde konaklayan (!) bir de üstüne yalnızlıktan şikayet edip yanına arkadaş isteyen insansı.
    #14939 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bebek katili ünvanlı, sözde müebbet hapiste olan terör örgütü lideri.
    #16307 isinylmz | 14 yıl önce
     
  3. 3
    yüzyılın orospu çocuğudur..

    sıradaki..
    #27701 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  4. 4
    özerklikten vazgeçerse ve kürt sorununun çözümünde sahip olduğu etkiyi barışçıl amaçlarda kullanırsa kendi adıma kendisini bir nebze de olsa affedebilirim.
    herkes türk tarafının kayıplarından bahsediyor ama kürt tarafının verdiği kayıplar ne olacak? kandırıldılar veya kendi istekleriyle öldüler, ama bir şekilde öldüler, artık yaşamıyorlar. tıpkı bizim tarafımızdan canını yitiren gencecik fidanlar gibi.
    abdullah öcalan verdiği son mesajda bence bir şansı hak ettiğini ispatlamıştır.
    cesur adımlar, cesur kararlarla atılır.
    #61269 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    kendisine bakışlar görecelidir. Türk milliyetçilerine göre hain, Kürt milliyetçilerine göre ise kahraman olsa da bi Aleks değil. Ama bu bakışlar hep yanlış olup kendisi Odtü- Kızılay hattında çalışan dolmuş şöförüdür...(bkz: Kızılay dolmuşları )
    #61274 aksakallidd | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: artin agopyan)
    kendisi kürt olmadan en daşşaklı kürt faşisti olmayı başarmıştır. adam aslen ermeni, kendine türkçe bir isim seçiyor ve kürtlere özgürlük vaadedip doktor-öğretmen-bebek öldürtüyor.

    biri de demiyor ki "deamınagodumun dalyarakları, doğunun gelişmemişliğinin türkiyeyle ilgisi yok. coğrafyası kötü, mezopotamyada yaşayan önceki ülkeler oraya it sürüsü gibi yığılmamış, çünkü bi yarrağım yok o amını siktiğimin diyarlarında.". şimdi istanbulun onca yıllık geçmişi birikimi varken sen neden istanbul diyarbakırdan daha gelişmiş diyosun utanmadan. eşşeğin sikinden ötürü kendini sosyalist sanan faşist arkadaşım.

    ha "birikimini sikerim biz de gelişecez geçecez bize ne!" diyor olabilirsin. onun da çözümü kaçak uyuşturucu-sigara olaylarından kazandığın beleş parayla fabrika-atölye açıp devletten elektrik çalmak yordamıyla(zaten dibine kadar çalıyosun en azından bir işe yarasın) bir şeyler üretmek. her şeye bedava ulaşımınız var da üretmek kelimesi nedir bilmiyorsunuz, tek derdiniz yakmak ve yıkmak.
    #63511 navyflake | 11 yıl önce
     
  7. 7
    serok'tur. 15 küsür yıldır tutsaktır. çıkmasına az kalmıştır. özgürlük adamıdır. kitaplarının türkçeye çevrilen parçaları ideolojik olarak eşsizdir. kadın haklarının savunucusudur. Kürt düşünce adamı, ideolog

    "biz bu işe bir insanlık şerefi adına başladık bu kızılca kıyamet, bu işkence bu kan bu sabır bu inat sadece ve sadece insan olmakta ısrar etmek içindir. ben kendimi iyi tanıyorum bu partiyi iyi tanıyorum....

    bu topraklarda oldum olası bir de özgürlük tutkularıyla insanlar yaşamıştır belki de hiçbir ülkedekine benzemez, belki de yazılan hiçbir kitaba da benzemez, belki de kitapta dahi yazılmamıştır.... belki de kitabı yazılmamışsa kurtuluşu tam olmadığı içindir. yazılan kitaplar daha çok yarım kalan kitaplarsa o da kurtuluşun tam olmamasındandır. ve PKK budur aynı zamanda. PKK sonu gelmemiş bir roman, bir şiir, bir türkü ve güzel!
    -
    hazineler kaybedildiği yerde aranır. insanlık doğduğu yerde kökleri üzerinde araştırılır ve bulunacaksa orada bulunur amerikada bulunmaz rusyada sıbiryada bulunmaz merkezi burasıdır. PKK 25 yıldır insanı arıyor...
    -
    ölüm demiyorum, yaşam! kimse soyleyemez PKK kolay ölündüğü yerdir, hayır! ölüm her yerde kolaydır PKKde zordur.
    -
    fakat zalimlerin dayattığı acılar işkenceler vardır. kasıp kavurmalar, yaktılar! nice insanımızı her tür teknik ve silahla...
    ve diyoruz ki bunun anısına nasıl sahip çıkılacak? pkk bunun için vardır!"
    Abdullah Öcalan

    çocuk öldürme-faili meçhullar için (bkz: ayhan çarkın davası) (bkz: adamınız gol diyo)

    OPEN MIND BRO
    #85886 haydaaa | 10 yıl önce