kayıt

11 agustos 2016 nilufer turizm rezaleti

  1. 1
    11.08.2016 10.15 salihleralti-istanbul seferi yapan ve entryi yazdigim siralarda devam etmekte olan nilufer turizme ait aracta yasanan rezalettir.
    10yildir yapmis oldugumuz gibi yazligimizdan donmekteyiz ancak ilki gelis yolculugumuz olmak uzere 2.kez nilufer turizmi kullanıyoruz. 10yildir hic molasiz arac gormedik bu ilk oluyor.evet, 8.5 saatlik yolculugumuz molasizmis! Normalde bu yolda hep susurlukta mola verilir en az yarim saat(ki gelirken oyleydi).aracin molasiz olduguna dair yazihaneden bilgilendirilmedik-hatta muavin susurlukta duracagimizi söyledi- arac balikesir terminalinde durduktan sonra ogreniyoruz mola olmadığını. Yolcu indirip bindirmek icin 15dk balikesir terminalinde durdugumuzda zaten susurlukta yemek yiyecegimiz icin sadece tuzlu kraker aldik annemle. Cunku ikimizde ac kalamiyoruz benim midem bulaniyor, annem de mide kanamasi geciriyor. Ve bu kisa surede sadece ben tuvalete girebildim. Balikesir terminalinden ciktiktan 5dk sonra kulaklikla muzik dinleyerek hizmet yapan muavinimiz yine ayni sekilde icecek hazirlarken annemin sorusu ustune bagirip cagirip ",sen turkce anlamiyor musun,benim de 9aylik alacagim var"diye anneme cemkirince ogrendik mola verilmeyeceğini. Simdi bu araç bursaya kadar durmayacak ve şoför cilfinca sollama yapip hiz yapiyor.
    -hatta an itibariyle su an muavin kisisi "bay olsaydin baska turlu konusurdum"diye tehdit etti annemi-
    Durum bu diğer yolcularda sikayetci, ve yolculuk hala devam ediyor. Bakalim daha ne rezillikler yasayacagiz.buyrun lutfen diger sozluklere de taşıyalım.
     
  2. 2
    yıllardır güvenerek kullandığım sayılı otobüs firmalarından olan nilüferin yaşatmış olduğu rezalettir.

    en kısa zamanda firma bu konuda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilmeli, sessiz kalacaklarını sanmıyorum.
    #103293 dikmen | 8 yıl önce
     
  3. 3
    ağır ahlaksızlıktır.
    #103294 eblokkantini | 8 yıl önce