kayıt

mac cosmetics

  1. 3
    çalışanları konusundaki tüm eleştirilere katıldığım marka.bir havalar,bir tepeden tepeden bakmalar.sanırsın markanın sahibi.işçisin la sen orada havan kime?! ayrıca hayvanlar üzerinde acımasızca deneyler yaparak ürün geliştiren bir markadır.
    http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/162.aspx?SearchUrl=%2fliving%2fbeauty-and-personal-care%2fcompanies%2fsearch.aspx%3fTesting%3d1%26Range%3d5
    http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Testing=1&Range=5
    #90118 fiction | 10 yıl önce
     
  2. 2
    mağazasına girmeye çekindiğim kozmetik markası. çalışanlar genellikle senin o ürüne layık olmadığın düşüncesini o kadar hissettiriyorlar ki "sen?! buna bakacaksın ha?! anca bakarsın!" türünden bakışlar ve tavırlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. hatta o kadar özgüvensiz hissettiriyorlar ki, bi kere sırf elimi gözümü nereye koyacağımı şaşırdığım için kırkiki tl'ye tekli* bir far alıp çıkmışlığım var. şu an uygun bi yerime sürüyorum.
    #90115 ilgimicekmedi | 10 yıl önce
     
  3. 1
    pahalı ama kaliteli kozmetik zinciri. rujları dillere destandır. fakat bu mağazada özellikle de erkek cinsiyetli çalışanlar müşteri ayrımcılığı yapar ve öğrenci kılıklı olan müşterilerine trip atıp "üffff snne be slk!!!" modunda davranırlar.kınıyoruz.
    #90073 sveta | 10 yıl önce