kayıt

melik gökçek'in eymiri alması

  1. 1
    son açıklamaları ile birlikte 2014-2019 belediye döneminde eymir'i odtü kontrolünden alarak halka mal edeceğini açıklamıştır.

    öncelikle çükümü yemesini temenni ediyorum.

    sonrasında eymir zaten halka açık neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum. rant'ın kafası bu kadar mı güzel?

    son olarak varsayalım ki bu da adam gerçekten seçildi; bu sefer etkili yöntemler uygulamanın zamanı gelmiştir arkadaşlar. polislerle çatış çatış nereye kadar bu böyle? gidelim mahallelere dağılalım gerekirse anlatalım bu adamın ne mal olduğunu.

    bıktım lan ben bu adamdan üç senede. bir de yirmi yıldır ankarada olup bu adamla büyümüş bir nesil var. nasıl dayanıyorsunuz lan?
    #80797 anadoljet | 10 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: şerefsizliğin sınırlarını zorlamak)
    #80798 exorcist | 10 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: al içine tekrar derinine sakla)
     
  4. 4
    eymir gölünün sonu olacak eylemdir. anlaşıldığı gibi göl ve çevresi büyük ihtimalle yapılaşmaya açılacak ya da en iyi ihtimal binlerce piknik mobilyasıyla kaplanacaktır. ha bir de belediyenin her parka koyduğu iğrenç çöp kovaları** var ki onlara girmeyeyim bile.
    #80800 dadada | 10 yıl önce
     
  5. 5
    zaten halka açık olan gölü halka açma vaadiyle rant sağlama amacıyla tohumlarını ekmeye başladığı düşünce.
    sonra gitsin güzelim göl gelsin villalar,
    gelsin lokantalar, restoranlar zinciri,
    gelsin rant.
    bir de odtü isterse kendi arazisinde gölet yapabilir demiş.
    işin gücün mü yok be melihim.
    ülke yolsuzlukla, rantla, hırsızlıklarla, daha bilmem ne başka rezaletlerle çalkalanıyor.
     
  6. 6
    odtü bu konuyla ilgili karşı atağa geçti şeklinde bir haber var; http://www.radikal.com.tr/turkiye/odtuden_gokceke_karsi_atak-1181743
    yalnız bu karşı atak falan değil, biline. adam, 3000 ağacı birkaç saatte katletmedi mi? milyon tane diksen başka bir sonuca varmayacak. einstein'ın da değidi gibi "aynı şeyi tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir."
    adam gibi açıklama yapılması gerekir. burada bahsedilen eymir zaten herkese açık, onlar alsa göle nazır villalarla donatacaklar diye bir bildiri yayımlayıp paylaşması gerekir yönetimin kamuoyuyla. eymir'i size yedirmeyiz, diyecek.
    yönetimden böyle bir açıklama beklemek belki hayal ama olmamalı, talan etmeye gelirlerse dibimizde değiller, a4 değil yani orası. nasıl savunulacak. daha önceki bir forumda rektör, "bizim korkumuz, gözleri eymirde. yarın birgün eymir için geldiklerinde bugünkünden fazla bir şey yapmamız mümkün değil" gibisinden bi cevap vermişti, tutumlarına yönelik eleştiriye karşılık. tedirginlikle bekliyoruz.
    #80807 dreamer | 10 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: havada rant kokusu var)
    #80848 eksili pilav | 10 yıl önce