kayıt

din düşmanı ateist komunist pezevenkler

  1. 1
    Allah kitap kuran peygamber sünnet abdest namaz gibi kelimeleri duyunca cinleri tepelerine çıkan itler yavşaklardır bunlar. Dine kutsal şeylere hiç saygısı yoktur bunların o yüzden ekşide metu sözlükte sağda solda atıp tutarlar bizim ismini bile telaffuz ederken haya ettiğimiz canımız peygamberimiz hakkında. yaşasın bu zalimler için cehennem. orada görecekler peygamberle dalga geçmeyi. cehennemde ateşten kazıklar götlerine girince mi anlayacaklar illa
    #72339 trolleybus | 11 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: yaşasın cehennemde John Lennon'la şarkı söylemek )

    1. her ateist komunist değil
    2. ateizmi daha çözememişsiniz bir onu öğrenin şakirtler
    3. allah varsa biz cehennemde yanmaya hazırız yeterki doğruyu bilelim.
    4. eğer ateislerin saygılı olmasını istiyorsunuz ama ilk başta saygılı olması gereken dindarlardır.

    ps: ateist'im,hiç kimseye küfür edip saygısızlık yapmadım,komunist değilim.müslümanım diyen çoğu kişiden daha bilgilim islam konusunda.zamanınız olursa bir oturun kuran'ı okuyun sonra istersenizse tartışabiliriz.
    #72342 materialist | 11 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: sözlükte ateist olmak zor azizim )
    #72357 materialist | 11 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: aman da burda kim varmış)
    (bkz: trolleybus)
    #72421 kamikaze | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: din düşmanı ateist pezevenk komunistler detected )
    #72446 trolleybus | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: Şakirtler detected )
    #72447 materialist | 11 yıl önce
     
  7. 7
    birinci tip olarak bunların ne oralı ne buralı olanları var. müslümanım ama islamı çok eleştiriyorum ayakları. özeleştiri yapıyomuş havası veriyo pezevenk. geçin bu ayakları. hepimiz biliyoruz sizin ne kadar müslüman olduğunuzu islam hakkında ne bilip ne bilmediğinizi.

    bir ikincisi vay bu müslümanlar şöyle derler ama şöyle şöyle de pislikler yaparlar tipi var. bu noktada müslümanım diyenleri; islamı gelenek olarak alanlar ve din olarak yaşayanlar şeklinde ikiye ayırmak gerekmektedir. maalesef türkiye'mizde insanlar ağırlıklı olarak islamı babadan dededen gelme bir gelenek olarak kabul etmekte olduklarından yaşantılarında da buna bağlı olarak bir çok çekişki bulunmaktadır. eğer o insanları eleştiriyorsan amenna sayın ateist şu bu bilmem ne arkadaşım. ama diğer taraftaki müslüman öyle değil işkembenden sallama.

    üçüncü tip ise, ben saygı göstermiyorsam bile dindarların göstermesi lazım diyen beyni küçük ateist. eğer islama saygı göstermiyorsan ve islamın önünde durarak sürekli müslümanlara ve islama engel oluyorsan seninle mücadeleye cihad denmektedir. sana ve düşüncelerine saygı duymak zorunda değiliz. islamın meşru kıldığı dairede senden ve senin hastalıklı düşüncenden kurtulmak boynumuzun borcudur. ha ama sen islama saygı duyuyorsan ve islamın önünde kendi çapınca bir engel olarak durmuyorsan orada senin seçimlerine her zaman saygı duyar, seni hiç bir şeye zorlamayız.

    daha bir çok tipi var bunların. yeri geldikçe onlarda dostlarım. şimdiden eksileyecek ibneye selam olsun. allah eksi yazmasın azizim.
    #72453 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  8. 8
    öncelikle ateizm nedir onu öğreteyim.ateizm ya da tanrıtanımazlık, tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları reddeden ve var olan gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı kabul eden bir felsefi düşünce akımı. yani konu sadece müslümanlık değil.
    ayrıca tanrı kelimesini türkçedeki "sız" eki ile olumsuz hale getirilmesi ateizmin ifade ettiği anlamı vermez. bu, "tanrı-sız" yani "tanrısı olmayan" anlamını verir. ateizmin ifade ettiği anlam: "tanrının veya tanrıların var olmayışı"dır. yani, "var oluş ile ilgili" bir olumsuzlama söz konusudur.

    dediğim gibi ateist'im.yine birine saygısızlık etmeden yazımı yazdım.ve yine tekrardan yazıyorum.tartışmak isteyen varsa ben her zaman buralardayım.bir birimize hakaret etmeden tartışmaya her zaman razıyım.


    ayrıca sizin o hakaret olarak kullanığınız ibne kelimesine gelince.onlar kadar delikanlı olun yeterli.
    #72456 materialist | 11 yıl önce
     
  9. 9
    düşmanlık ve pezevenklik dışındaki sıfatları kusur ihtiva etmeyen kişilerdir.
    #72461 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  10. 10
    önemli olan iyi insan olmak değil midir? iyi bir insan olduktan sonra sırf kelimeyi şahadet getirmiyor diye bir insanın varsa eğer cehenneme gönderilmesi sizin merhametli tanrınızın işlerinden olabilir midir. olamazdır. asıl tatışılması gereken iyi insan olmaktır.
    #72468 starbuck | 11 yıl önce
     
  11. 11
    hem ateistim hem komünistim ama kimsenin dinine düşüncesine karşı düşman değilim.ulan bana ne insanların dininden düşüncesinden ? Leninin bu konu hakkında çok güzel bir açıklaması vardır : Sosyalistler, din konusundaki tavırlarını genellikle şu sözlerle belirtirler: "Din, kişinin özel meselesi olarak görülmelidir." yani bize göre din siz inananların özel meselesidir biz sizin gibi inanıyorsunuz diye size baltayla da kürekle de ve bilimum herhangi bir araç ile saldırmayız.özellikle siz şakirt cemaatçi pezevenkler bizi din düşmanı belleyip bize saldırırsınız bizim size tahammülümüz yok.
    #74780 genc | 11 yıl önce
     
  12. 12
    (bkz: cennete kombine aldığını düşünen şakirt)
    #74809 exorcist | 11 yıl önce
     
  13. 13
    (bkz: din düşmanı var dediler geldik )
    (bkz: bizi sevmiyor musun inşallah maşallah )
    #74826 bittermitter | 11 yıl önce
     
  14. 14
    Diyelim ki; "Patates kızartması düşmanı marulist pezevenk" denildi. Şimdi bu cümleyi ayrıntılı bir biçimde inceleyelim.

    Bu cümlede asıl anlatılmak istenen, karşıdaki insan(lar)ın pezevenk olduğudur. Peki bu sonuca nasıl ulaşılmaya çalışılmış? Bu noktada devreye bazı sıfatlar giriyor, tamamlayıcı sıfatlar. Zira bir insana sek "pezevenk" derseniz, buradan o insanın en saf haliyle pezevenk olduğunu düşündüğünüz ortaya çıkar. Hayır, bu yetmez, amaca uygun değil. O yüzden yardımcı sıfatlar olan "patates kızartması düşmanı" ve "marulist" devreye giriyor. Evet! Şimdi kişinin elinde argümanını destekleyecek daha fazla silah var. Fakat, sıfat seçimleri doğru mu? Hmmm...
    #74866 deadfanu5 | 11 yıl önce
     
  15. 15
    entry nick uyumu tavan yapmis/
    #78472 zamazingo | 10 yıl önce