kayıt

odtü'de kayıt günü

  1. 1
    ilginç bir gündür. kendi adıma konuşayım hogwarts'a kayıt yaptırır gibi hissetmiştim*. aileler kkm'ye alınmıyordu. görevlilerin içeriye sadece öğrenciler girebilir uyarısı belki sadece içerinin kalabalık olmaması için alınan bir önlemdi fakat benim için sembolik bir öneme sahipti. artık bu yolda yalnız olduğumu anlamıştım. kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerektiği hiç bu kadar yüzüme vurulmamıştı sanki.
    #64543 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: ana baba günü)
    #64598 hyena | 11 yıl önce
     
  3. 3
    yol yakınken geri dönüp tekel bayii açma gerekliliğinin fark edilmesi gereken son gündür. yoksa çok çile çekiyorsunuz lan.
    #64602 vaniable | 11 yıl önce
     
  4. 4
    bu güne ana baba günü diyenler diğer üniversitelerin içler açısı halini görmemiştir. Salonlar o kadar kalabalık ve karışıktır ki diğer üniversitelerde, içerideki tek kişilik sırayı "tanrı resmen Snake ( 3310 ) oynamış içeride ve rekor kırmış" diyebilirsiniz. Ama ODTÜ''de veliler içeri alınmaz.Yaşınız olmuş 18-19 artık kayıt işini de veliniz elinizden tutmasın bi zahmet. Herkes dosyasıyla tek sıra halinde ilerler. Eskiden harç yatırmak için bankalar temsilci yollarlar ve harç işlemleri de ilerleyen sıranın sağında hallolurdu.Ama artık harç da yok. Sıra ilerler, her masaya yaklaştığınızda belgeleriniz ile işlem görülür, sonunda öğrenci kartınız verilerek yaklaşık 15 dakika sonunda artık siz de ODTÜlüsünüzdür.
     
  5. 5
    ilginç bir gündür. **
    şöyle ki, hazırlık binasının yerini sorduğunuzda gönderileceğiniz yer en iyi ihtimalle havacılık, en kötü ihtimalle de cehenemin dibidir (bkz: petrol)
    * **)
     
  6. 6
    tekrardan yaklaşmaktadır. yeni öğrencilerin heyecanını yaşamak isterdim doğrusu.
    #73275 dadada | 11 yıl önce
     
  7. 7
    diğer üniversitelerin içler acısı halde olması, odtü'de durumun ana baba günü olduğunu değiştirmez. *
    #73281 hyena | 11 yıl önce
     
  8. 8
    yapışıp da bırakmayan cemaatçilerle ilk tanışma mekanımdır, yakamı zor kurtardım, başkaları kibarlık etmesin kaçıp gitsin.
    #73295 bussurubussuru | 11 yıl önce
     
  9. 9
    bir yıl çalış sekiz dakikada (evet beş değil 10 değil tam sekiz) kartını şifreni verip yollasınlar günü
    #78207 mavistiridye | 10 yıl önce