kayıt

odtü yemekhanesi

  1. 48
    bugün borona'yı rendelenmiş havuçla yapmıştır...

    odtü bitmiş.
    #104682 dark matter | 4 yıl önce
     
  2. 47
    perşeme öğlen balık, cuma öğlen ıspanak çıkararak karışık mesajlar veren yer. hala kafamı kurcalıyor, sebebi neydi ki?
    #104643 originofsymmetry | 4 yıl önce
     
  3. 46
    mezun olmama rağmen hala sevdalısı olabildiğim güzel yemekhane. iki yıldır borona yiyemedim o biraz üzüyor.
     
  4. 45
    Yemegi lezzetli, ucuz mekan. Iyi ki var fakat bazen yemekler surprizli olabiliyormus**
     
  5. 44
    iyi günündeyse size muhteşem lezzetler tattıran yemekhane. gerçekten bazı günlerinde evde yediğim yemeklerden daha keyif aldığım oluyor. ama kötü günündeyse..

    kaçın.

    iyi gün kötü gün yemeden nerden bilecez amk derseniz, tecrübeli abilere danışın. genelde belli yemekler her seferinde kötü oluyor. mesela pirinç pilavı %90 kötü olur yemekhanede. böyle istatistikler tecrübeli, odtüde yemeğini genelde ucuz diye yemekhanede yiyen, en azından odtüde 3 yılı devirmiş hocalarınızda mevcuttur. tanıdığınız varsa rahatça danışabilirsiniz.
    #103836 sikerione | 7 yıl önce
     
  6. 43
    son 1 haftada yemeklerinde az da olsa düzelme gözlemlediğim yerdir. ama yine de istenen düzeyde değil.
    #103823 invisible hand | 7 yıl önce
     
  7. 42
    doyurmuyor.

    edit: bir 2.15'e daha kıyın çifte mesai yapın.
     
  8. 41
    internet sitesi sabahtan beri çalışmamakta. aynı anda tüm berbat yemeklerin olma ihtimali varken menüyü bilmeden gitmek de pek hoş değil.

    edit: düzeldi.
    #103794 dark matter | 7 yıl önce
     
  9. 40
    normal şartlarda odtü öğrencisinin yemek yemesi gereken yer. ama odtü'de yemekhaneye fazla gidilmez diğer üniversitelere nispeten. yani hep gidenler vardır ama çoğunluk her zaman gitmez. diğer üniversitelerde arada sırada başka yerlerde yerken öğrenciler, odtü'de çoğunluk arada sırada yemekhaneye gider.* okula yeni kaydolduğunda çıkan yemekhanenin yemek bursunu beğenmeyip reddeden mi dersin, maddi durumu dolayısıyla yemekhaneye gitmek zorunda olup gizleyen mi dersin, yoksa yemekhanenin yemeklerini lafta beğenmeyip benzerlerini çatı ya da bölüm kantininde yiyen mi? ondan sonra şikayet eder yemekleri beğenmez bu insanlar. bir hacettepe üniversitesi beytepe kampüsünü ele alalım, kampüste benim bildiğim en az 3 tane yemekhane var, neden? çünkü normalde olması gereken gibi yemekler orada yeniyor. ihtiyaç var ki adamlar yapmışlar. yemek fiyatı dönem başına kadar 1 liraydı. insanlar vejetaryen ya da vegan yemekler için eylem yapıyorlar çoğu üniversitede. ama bizimkine sorsan hayatında yemekhaneye gitmemiş bile olabilir. ee ondan sonra bu başlığın 40 entry almasına, yemekhane fiyatlarını bilmeyen insanların bu konuda yorum yapmasına şaşırmamak lazım. yemekhanede günlük öğrenci yemek fiyatı en az 2 senedir 1.95 lira, 1.65 değil.
    #94904 ysminc | 10 yıl önce
     
  10. 39
    şurası kabul edilebilir ki öğrenci cüzdanı dostudur. ucuzdur. sadece yarım tabak çorbanın piyasa değeri'ne üç çeşit yemek çıkartıyorlar.
    buraya kadar çok güzel.

    ama öğrenci cüzdanı dostu olmak yemekhanenin baş görevi zaten. yemekhane denen şeyin varoluş amacı bu. öğrenciye ucuza yemek vermek...

    ama gel gelelim başka kampüslerin yemekhaneleri ile kıyaslandığında çıkan yemeklerin kalitesi, yemeklerin lezzzeti, yemeklerin sıcak servis edilmesi gibi ana kıstaslardan sınıfta kalmıştır. üstelik kendi içinde ucuz olmasına rağmen diğer kampüslerin yemekhaneleriyle kıyaslandığında daha pahalıdır.

    genel olarak yemekhane fakir öğrencinin en iyi arkadaşıdır, ama bizim yemekhane biraz piç bir arkadaş.
    #94902 buburadamutluyum | 10 yıl önce
     
  11. 38
    okulda 1.65 tlye sıcak en azından ılık iki-üç çeşit, hadi çok kötüydü yemedin 1-2 olsun, yemek bulabildigimiz yer. bi de buna rağmen milletin laf söyleme çabası içinde olmasina anlam vermediğim yemekhane. ulan sadece çorbanın yarısını içsen zarara girmezsin
    #94900 karbonhidrat | 10 yıl önce
     
  12. 37
    abonesi olduğum yerdir. artık 1.95 bastığım günleri göremiyorum bile.
    #94863 nihil | 10 yıl önce
     
  13. 36
    Sayesinde günlük yemeğe harcadığım para, çaya kahveye harcadığım paradan daha az. Teşekkürler odtü, teşekkürler Türkiye
    #94852 oralettanesi | 10 yıl önce
     
  14. 35
    (bkz: meyve suyu yerine ayran almak istediğinde yanlış tarafta sıraya girdiğini görmek)
     
  15. 34
    bu kadar kötü yemek yapıyorlarken neden hala okul yönetimi düzeltmek için bir çaba sarf etmiyor anlam veremediğim,2 kere yemek yediğim ve düzeltilmediği sürece bir daha asla girmeyi düşünmediğim yemekhane.
    #93812 themonster | 10 yıl önce