kayıt

sherlock

  1. 1
    bbc'nin uber dizisi. senede 3 bolum cikarmalariyla sabir sinirlarini zorlasalar da, dadindan yenmeyen, ese dosta tavsiye edilen, dizilerin sahi.
    #48484 t3lp3r10n | 12 yıl önce
     
  2. 2
    harika bir sezon finalini geride bırakmış ve bizi teoriler üretmek zorunda bırakmıştır. bazı görüşler ve teoriler için:

    http://gozcu-kulesi.blogspot.com/2012/01/reichenbach-fall.html
    #48561 the riddler | 12 yıl önce
     
  3. 3
    pek güzel, çok güzel bir dizi-film olmakla birlikte kitapları kadar iyi değildir.neden?çünkü,dizideki sherlock insan üstü çözümlemeler yapıyor, hani normal insanın yapamayacağı derece de çıkarımları var ama orjinal kitaplardaki çözümlemeler daha insani sanki sen ben zorlasak yapabiliriz gibi.sherlock'un biraz da bize yakın ve daha insanca olması bana kitaplarını daha çok sevdirdi.
    bir de orjinal hikayede "reichenbach fall" sherlock'un öldüğü yerdi ve daha sonraki tarihte yazılan kitaplar geçmişte, watson'un anılarında geçiyordu ama belli ki dizi de farklı bir yol izleyecekler.
    #48592 whoisthedoctor | 12 yıl önce
     
  4. 4
    öncelikle; (bkz: sherlock holmes)

    izlemek için her daim planlar yaptığım ancak bir türlü vakit bulamamaktan ötürü hep ertelediğim dizi. bu sırada farklı ortamlarda farklı insanlardan diziyi inanılmaz öven şeyler duruyorum, bu sefer iyice meraklanıyorum.
    vizeler bitsin hemen başlayacağım bu sefer, söz.
    zaten fazla bir bölümü yokmuş, biraz uzun sürüyor bölümler, film tadında. ama bir sezondaki bölüm sayısı çok az.
    neyse, izleyelim sonra yine dönerim sözlük, kritiğini yaparız birlikte. eheheh
    #60240 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    top 10 diye bir dizi listesi yapsam bir numaraya oturtacağım dizidir.
    #60243 noraluca | 11 yıl önce
     
  6. 6
    muazzaaaaaaaaaam ötesi. tek kelime ile inanılmaz. zeka oyunlarından ve dehaların çarpışmasından orgazm olan kişilere şiddetle önerebileceğim bir dizi! (orgazmlık olmasa da (bkz: death note))
    #60275 hyena | 11 yıl önce
     
  7. 7
    mükemmel dizi,dr.watson rolündeki eleman malum the hobbit filminde başrol oynadığı ve sherlock rolünü üstlenen abimizin stark trek into darkness yapımında rol üstlenmesiyle ( jj abrams yapımıdır mükemmel olucağını hissediyorum) yeni sezon çekimlerine şu sıralar başlanmış dizi.
    #60292 kikikismi | 11 yıl önce
     
  8. 8
    sözlükte görünce ne oldu erken mi geliyor diye bir heyecan yapmama sebep olmuştur. üzdü.
    #91279 nihil | 10 yıl önce
     
  9. 9
    iki yılda bir, üçer bölüm yayınlamasıyla insanı kanser eden, bol bol ödül alan ve hak eden mini dizi. senaristlerinden steven moffat aynı zamanda doctor who'nun da yazarı olmakla birlikte, baş karakterleri öldürmeye pek hevesli bir canavardır. diğer senarist mark gatiss de aynı zamanda dizide mycroft'u yani sherlock'un abisini canlandırmaktadır. şahsen dizinin yapımındaki küçük oyunlar çok hoşuma gitmektedir. mesela sherlock'un küçüklüğünü moffat'ın oğlunun canlandırması gibi. veya sherlock'un anne babasının aslında benedict'in kendi anne babası olması gibi.

    aynı zamanda bir christmas special bölümü çekileceğini de duydum. sabırsızlıkla beklemekteyim.
    (bkz: a nerd's christmas ) (bkz: doctor who christmas special episodes )
    #91290 kriptografist | 10 yıl önce
     
  10. 10
    4. sezon 1. bölümü bizim saatimizle bu akşam 23.30'da bbc one'da yayınlanacak olan dizi. tlc ise ingiltere ile aynı anda demiş, bir de üstüne parlak bir zekanın hesabıyla 1 Ocak 01.00 gibi bir saat vermiş. acaba dün gece yayınlamadıklarını* ayrıca zaman dilimini de yanlış aldıklarını hiç biri fark etmedi mi, nasıl bir kafa anlamadım. time zone converter filan yazaydınız bari google'a, ayıptır..

    edit: o kadar beklemeye, gece vakti kaliteli bbc one linki aramaya değmeyen iğrenç bir bölümle 4. sezona başladı ne yazık ki. Güzel başlasa da ortalardan itibaren türk filmi tadında gereksiz duygusal sahnelerle ve hızlı zaman geçişleriyle doldurulmuş gereksiz bir bölümdü.
    #104314 dark matter | 7 yıl önce