kayıt

işçi partisi

  1. 1
    ukde: w4rdoom
    maoculuktan ulusalcılığa evrilen başkana sahip parti. solun yeni küskünler kulübü.
    #96999 gitbasimdanaysel | 9 yıl önce
     
  2. 2
    cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumu verdiğim parti. her zaman işçinin, emekçinin yanında olması, amerikan ve ingiliz emperyalizmi destekli feodal bölücülüğün karşısında dimdik durması, islamcı gericiliğe ve faşizme karşı laik cumhuriyeti savunması ve atatürkçüyüm diyebilenlerin partisi olması sebebiyle her zaman oyumu alacaktır.
    #97007 bursa cocugu | 9 yıl önce
     
  3. 3
    sol olduğunu düşünmenin bile oldukça güç olduğu parti. ancak genel başkanına şerefsiz filan diyerek hakaret etmek doğru değil. ayrılıkçılardan bile bu şekilde hakaretle bahsetmeyi basitlik ve bilgisizliğin bir karması olarak görüyorum ben. yani fikri anlamda tıkandığınız yerde kendi eksikliğiniz için sarf etmek istediğiniz ve kendinize yakıştırdığınız sıfatı başkasına söylüyorsunuz. bu da aslında bumerang etkisi olarak açıklanabilecek bir şey. bir de hukuktan falan pek anlamam ama birisi sizi şikayet etse sorumlu olmaz mısınız?
    #97048 ismail abi | 9 yıl önce
     
  4. 4
    Atatürk'e ayyaş diyip hakaretler yağdıran insanların anayasal suç işlediğini bile bile ceza verilmiyorsa benim alacağım ceza da pek haklı olmasa gerek. Ayrıca o adamın(!) neler yaptığını bildiğim için ağzımı tutmuyorum. Ha gelip birisi düzgünce tartışmak isterse onunla da gayet konuşurum.
    #97050 işsiz tarihçi | 9 yıl önce