kayıt

ahmet davutoğlu

  1. 1
    şu sıralar dış işleri bakanıdır. wikileaks belgelerinde kendisine son derece tehlikeli bir neo-osmanlıcı denmesine. "İngiltere eski sömürgeleriyle bir milletler topluluğu halinde, neden türkiye eski osmanlı topraklarında, balkanlarda, ortadoğu ve orta asya'da yeniden liderlik kurmasın" diyerek cevap vermiştir.
    #32924 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    kabinenin hali hazırda en adamakıllı bakanı.
    #32933 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  3. 3
    gün itibariyle türkiye cumhuriyetinin yeni başbakanı. bıyık altından gülen bir başbakanımız oldu vatana millete hayırlı uğurlu olsun!
    #90097 fatifutu | 10 yıl önce
     
  4. 4
    20 milyonun yeni çobanı. hayırlı olsun bakalım.
    #90112 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  5. 5
    forumdan sözlüğe işsiz işsiz takılırken başbakan olduğu haberini daha yeni gördüğüm şahsiyet.yeni görevinde başarılar(???) dileriz şimdiden.
    #90121 walt09 | 10 yıl önce
     
  6. 6
    62. hükümetin başbakanıdı

    edit: ben küfür edince rahatlıcaksan benim için sorun değil.
    ne eksiliyon amına kodumun orospu çocuğu, beynin tanımı almıyor mu amcık beyinli
    #90335 fenomenon | 10 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: cücük)
    (bkz: bıdık)
    #93864 dadada | 10 yıl önce
     
  8. 8
    yaklaşık 8-9 sene önce eşi sare hanımın kardeşimin doğumunu yapmasıyla birlikte ailecek tanıştığımız ve söylediği her söze hayran kaldığım kısa adamdır. o zamanlar henüz dışişleri bakanı bile olmamasına rağmen şu ülkede bu adam gibi 5 kişi olsa çok güzel şeyler olabilir diye düşünmüşümdür her gördüğümde.

    eğer ak partili gençler birini idol alacaklarsa bu kişi kesinlikle erdoğan yerine davutoğlu olmalıdır.
    #96219 birgaripmakinaci | 9 yıl önce
     
  9. 9
    şahsen tanışmadığım için ne kadar sevilesi bir insan olduğunu bilemeyeceğim. uluslararası ilişkiler alanında bir amatör için bile kısıtlı kalacak bilgimle akademik külliyatının bilimsel kıymeti hakkında da ahkam kesemem. ancak politik kariyeri boyunca ülkenin dış politikası onun fikirleri ile idare edilmiştir. ve bu adam elini hangi yöne doğru uzattıysa berbat etmiştir. apaçık bir şekilde başarısız bir yöneticidir. buna rağmen bugün atanmış başbakan olarak terfi de almıştır. bana göre kendisinin politik yükselişi, türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğüne dair en keskin örnektir: yükselmek için yeterlilik, geçmiş işlerde gösterilen performans değil, birilerine biat etmek geçerli kriterdir.
    #96227 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  10. 10
    stratejik derinliğini aoe ve tw oyunlarını oynayarak kazanmıştır. bir de c&c.
    #96235 hüseyin gözleme | 9 yıl önce