kayıt

emrah serbes

  1. 1
    dtcf tiyatro bölümü mezunu, ülkemizde polisiyenin en güçlü yazarlarından biri. toplum çözümlemeleri, ankara, hep ankara.. ayrıca afilli filintalardan. oradaki yazıları da çok vurucu, takip edilesi.
    #23786 geist | 14 yıl önce
     
  2. 2
    şimdi tekrar tekrar okuyorum da gerçekten çok ilginç bir adam. "birbirimize ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. zalimliğin başladığı yer burası, hoşgörünün başladığı yer de. ama bunu sözcüklerle anlatmanın imkanı yok. bir saat kadar noir désir dinlemek lazım."diyor. gerçekten de lazım.
    #31628 geist | 13 yıl önce
     
  3. 3
    behzat ç.'nin de yazarıdır kendisi.
    #40607 the riddler | 13 yıl önce
     
  4. 4
    odtü genç yazarlar topluluğu tarafından odtüye söyleşi için çağrılması düşünülen yazar.
     
  5. 5
    odtü kitap topluluğu tarafından odtüye söyleşi için çağrılan yazar.

    **
    #41094 herhaltamaydonoz | 13 yıl önce
     
  6. 6
    behzat ç. ile tanıdığım güzel insan. daha bir kaç gün önce bitirdiğim son kitabı "hayatım paramparça" büyük keyif verdi şahsen. aslında herkesin seveceği bir kitap değil çok bölük pörçük yazılardan oluşan bir kitap ama benim gibi yazılanlarda hayatından pek çok parça görebilecekler için olmazsa olmaz diyebilirim.
    #57420 ispati jack | 11 yıl önce
     
  7. 7
    12-18 yaş arası ergen erkek çocuklarına kafayı takmış yazar. romanlarında sürekli onların ağzından anlatıyor hayatı, büyük ihtimal '90 kuşağının (bence) son temsilcisi olduğu mahalle kültürünün çok etkisinde kalmış. son romanı (bkz: deliduman) da böyle.
    #92665 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce