kayıt

dominos pizza

  1. 1
    30 dakika'da lezzet kapında ! sloganıyla en acıktığınız anlarda bile 30 dakika da size acil pizza yetiştirebilecek olan ve oldukça pahalı olan pizza şirketi.
     
  2. 2
    manisa şubesinin açılışını servis motorlarıyla kortej yaparak ve korna çalarak halka bildiren markadırlar. kutlamak gerekir... ayrıca oturduğum apartmanın altında bir adet bulunmaktadır, eve her aç geldiğim gün kendilerine küfretmekteyim. bu kadar ucuza mal edip, bu kadar pahalıya satmayı başarmalarının tek sebebi kokusu. utanmadan iddia ediyorum!
    #28367 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: pahalılığın adresi)

    öğrenciysen* pek gidilesi değildir.
    #28389 ignesfatui | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bi ara ucuz fiyata sınırsız pizza gibi hizmetleri vardı ama şu sıralar bilememekteyim.
    #28433 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  5. 5
    and dominos created Soufflé!

    yazmaya nereden başlayayım nasıl başlayayım bilemiyorum öyle heyecan doluyum ki *
    yalnız yaşayan biri olarak tabii ki yemek yapmamak için milyonlarca sebebim var! ve durum için fazla seçeneğim de olmadığından dominos tercihim ve 30 dk ne 15-20 dk'ya kapımda * ayrıca hem pizzası fena değil hem de suflesi doğaüstü derecede güzel!

    burayı foruma dönüştürmeden konuya geleyim ki o da bugün yaşadığım olay oluyor:
    ben siparişimi beklerken adresimi bulamayan dominos personeli yol sormaya beni aradı, tarif ettim geldi. bu esnada telefonda bozuk param olmadığını söylemeyi unuttuğum için siparişimi getirdikten sonra geri dönüp para bozdurmak zorunda kaldı. geri döndüğünde bu soğukta bu kadar zahmet verdiğim için yapmış olduğum tahinli tatlılardan kendisine verdim* ve yorduğum için kusura bakmamasını diledim. yemeğimi yedikten, üzerinden biraz da zaman geçtikten sonra yeniden kapım çaldı ve gelen dominos'tu* bana iki tane sıcacık sufle getiren biricik dominos. borcumun ne kadar olduğunu sordum ve kesinlikle hiçbir şey kabul etmediler. ben tabii şapşirik bir sevinçle fazla da düşünememiş olabilirim direkt kabul ettim. böyle güzel bir hizmet politikası olan böylesine insancıl çalışanları olan bir yerdir dominos!

    *, *, *
    not 1: burocknroll, viral reklam olmuş biraz kusura bakma lütfen!
    not 2: ankara'daki en iyi sufle yapan yerin dominos olduğunu düşünürdüm, kuşadası'nda da sufleleri çok güzel demek ki sufleleri güzel.
    not 3: hayata dair gülümseten detaylar
    not 4: hayata dair umut veren detaylar
    #98231 bluefairy | 9 yıl önce
     
  6. 6
    Merhaba yine ben, yine dominos pizza viral reklamım!

    tanım: bozuk param olmadığı için, o paranın kendi cebinden kesileceğini bile bile "dua edersiniz bu yağmurda benim için" deyip, benden eksik para almayı tercih eden bir dağıtım elemanına sahip işletme.

    hayır içime de sinmedi, işten çıkınca akşama gidip parasını vereceğim o vakit editlerim ama nasıl müşteri kazanılacağını kesinlikle biliyorlar.

    not 1: hayır yüzsüz değilim, biraz şapşirik bir insanım!
    not 2: (bkz: 98231)'deki ile aynı eleman mı bilmiyorum *
    not 3: hala kuşadası'ndayım, yine kuşadası'ndayım!
    #98357 bluefairy | 9 yıl önce