kayıt

yemeksepeti

  1. 1
    adana, ankara, antalya, bursa, denizli, eskişehir, gaziantep, istanbul, izmir, kocaeli, konya, -çok yakında mersin- ve lefkoşa, girne, gazimağusa'ya hizmet veren online yemek sipariş portalıdır. öğrenci evlerinde ne pişirsem sorusunun yanıtıdır kimi zaman.
    #15587 vuzehur | 14 yıl önce
     
  2. 2
    candır. kimi zaman siparişleri unutur, getirilmesi saatler alır o ayrı. benim gibi sürekli yemek yapmaya üşenenler için teknoloji harikasıdır.
    #15624 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    şerrrefsizim benim aklıma gelmişti demek istediğim.
    #45332 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  4. 4
    589 milyon dolar gibi bir paraya satılmış site. keşke joker indirimlerini çiğ köftecilerle pizzacılar domine etmese.
    #99127 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  5. 5
    eğer israillilere satıldıysa ulusal paranoyacıları etkin hale getircek firma. amannn allahıııımmmm!! israilliler!!, masonlar!!, siyonistler!! öleeeeceeezzzz!!!
     
  6. 6
    puanlama sistemini çözemediğim site. bir yere hızı servisi ve lezzeti 10 olacak şekilde tam puan verdikten sonra o restoranın puanı nasıl düşebilir? aklım almadı. tek açıklamam o puan ve yorumu gönderdikten sonra toplam puan yorum sayısı artıp ortalamayı düşürmüş fakat daha o puan, yorum okunup onaylanmadığı için hesaba katılmamış olabilir. puan yorum be!
    #100456 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  7. 7
    bazı kullanıcılarını anlayamadığım site. Yorumlara bakıyorum bi fikrim olsun diye, adam 10-10-10 verip "kurye çok güler yüzlüydü" yazmış, "levent abi muhteşem bir kurye" yazıp bir de gülücük koymuş, "geçen sefer faruk abi getirmişti bu kez onu göremedim" yazmış. Benim bildiğim kurye size paketi uzatır, teşekkür edip uzaklaşırsınız. napıyonuz bu adamlarla ayaküstü, nasıl bu kadar yakınlaşıyorsunuz max. otuz saniyede? Çıldıracağım bıraktım siparişi filan, bunu düşünüyorum ama mantıklı bir senaryo oluşturamadım henüz. Nolur yemekleri yorumlayın, faruk abiden bize ne?

    edit: bakın bir tane daha "emre bey şimdiye kadar gördüğüm tüm kuryelerden daha kibardı" *

    edit2: ayın elemanı vs gibi olasılıkları düşündüm tabi ama kaç kere sipariş versem de o mekanlardan hiçbiri bana demedi ismim şu yorum yapın lütfen filan diye, belki beni beğenmiyorlardır :/
    #103877 dark matter | 7 yıl önce
     
  8. 8
    kuryelere yorum yazılmasının sebebi, kurye arkadaşların "hocam benim ismim şu, lütfen benimle ilgili yorum yazın" demelerinden dolayıdır. mekan sahibi müdürü vs bu yorumlara bakıp çalışanının işini iyi yaptığı sonucuna ulaşıyor çünkü. genelde kötü yorumlarda adamları şutluyorlar.

    yani sırf işini kaybetmesinler diye. belki ayın elemanı filan olayları da vardır.
    #103879 feminist as fuck | 7 yıl önce