kayıt

acun ılıcalının yaptığı iş

  1. 1
    merak konusudur.
    gerçekten düşündüm taşındım fekat adamın hayatını idame ettirebilmek için gereken parayı kazandığı zanaat, sanat veya diğer hizmet sektörünü tanımlayacak bir kelime bulamadım.
    ne iş yapıyor bu adam aga. neden bok gibi para içinde yüzüyo da biz günü çıkarma telaşındayız.
    neden dirsek çürütüyoz biz genşler? biri bizimle çok fena taşak geçiyor ben size diyim.
    kurabiye: daaaaaaaaat sunucu veya yapımcı veya şovmen cevapları reddedildi. hiçbiri değil.
     
  2. 2
    Amerika'dan program araklamak.
     
  3. 3
    format uygulamaktır, bu formatlar çoğunlukla yarışma biçiminde oluyor. buradan yola çıkarsak aslında yaptığı en önemli iş, türk halkının nabzını doğru tutması ve doğru adamların yanında durmasıdır. zeki adamdır, bu işlerin yanı sıra jet kiralama gibi sadece zenginlerin icra ederek daha zengin olabileceği işler de yapar.
    bir hülya avşar ile karıştırılmaması gerekir, yıllarca spor muhabirliği yapmış, sonunda tecrübelerini doğru değerlendirmiş, risk almış ve başarmıştır. aynı hikaye amerika'da gerçekleşse 'büyük bir başarı hikayesi' olarak okuyorduk hepimiz şimdi.
    peşin edit: yukarıdakileri okuduktan sonra, 'neden diğer muhabirler de acun olamıyor' gibi überpolitik tespitler gelecektir bazı acar kardeşlerimizden, ben geldiği noktaya tek başına gelmiştir demiyorum. destek almış olabilir, ama bir arka planı vardır, yaptığı işin içinden yetişmedir, çoğu diğer örnek gibi piyasaya zembille inmemiştir. siyasi kimliği, otoriteye yaranma çabası falan başka hikayelerdir.
    #98320 gitbasimdanaysel | 9 yıl önce