kayıt

17 aralık 2014 trt'nin bayraklı yayın yapması

  1. 1
    17 aralık 2013 yolsuzluk soruşturmasının yıldönümünde, trt'nin sol köşeye bayrak yerleştirmesidir. sebebi anlaşılamadı, henüz kimsenin dikkatini çekmedi sanırım sosyal medyada bir şey yok. açık açık 'sahipleniyoruz' imajı mı veriyorlar nedir?
    edit: sanıyorum avrupa birliğinden müzakere alınmasının yıldönümü olduğu için bayrak konmuş. bunu da ab eski başmüzakerecisi egemen bağış'ın twitinden öğrendim. hani çikolata kutusu alan. ulan insan hiç değilse susar, insaf be.. şu olaydaki ironiye bakar mısınız? aklım almıyor.
    edit 2: pakistan'daki okul baskınında ölen çocuklar için ilan edilen milli yas nedeniyle imiş. çocuk haklarına müthiş saygılı, genç ölümlerine karşı çok hassas devletimizle, böyle bir yas ilan ettiği için onur duydum.
    #97934 gitbasimdanaysel | 9 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: sıffin savaşı)

    bu savaşta muaviye'nin orduları, kur'an sayfalarını mızraklarının ucuna takarak ali'nin ordularının kendilerine saldırmasına engel olmuşlardır. ne zaman birilerinin kendilerine, kanıtlar ile birlikte yapılan suçlamalara karşı alakalı alakasız kutsallık atfedilmiş şeyleri alet ederek karşılık vermeye kalktıklarını görsem aklıma bu olay gelir.

    1. entrye gelen editten sonra gelen edit: (bkz: ibrahim zübükzade)
    birileri bizimle iyi kafa buluyor:((((
    #97935 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  3. 3
    Peşaver'deki bir okula düzenlenen baskında öğrenciler ile öğretmenlerin öldürülmesi nedeniyle Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edilmiş

    not: bildiğiniz üzere trt bizden aldığı vergilerle bize kara propaganda yapan bir kanal.bu nedenle bayrağın yarıya indirildiğini görmeme rağmen pakistan'da öldürülen çocuklar için olabileceğini düşünmedim.çocuk istismarında 2.sırada olan ve çocuk haklarına saygısı olmayan bir devlette yaşarken bu ihtimal nasıl aklıma gelebilirdi ki..sokak ortasında çocuk öldürenler,küçücük bir çocuğu terörist ilan edenler yas edebiyatı yapmasın.
    #97941 fiction | 9 yıl önce