kayıt

gone girl

  1. 1
    guzel film fakat benim icin oldukca tahminedilebilir ilerledi, oyle hassiktir falan olmadim. erkek arkadasim bu durumdan biraz endise duydu, zaten psikopat olmamdan supeleniyordu simdi emin gibi bisey. neyse izleyin.
     
  2. 2
    ben affleck'in rol yapabildiği tek film. gerçek halindeki gibi odun, kasıntı bir tipi oynadığı için olabilir diye düşünüyorum.

    ayrıca müzikler trent reznor&atticus ross imzalıdır, diğer david fincher filmlerinden the social network ve the girl with the dragon tattoo'da olduğu gibi.
    #103117 dark matter | 8 yıl önce
     
  3. 3
    son yıllara bakarsak gayet iyi bir film diyebiliriz. kesinlikle zaman kaybı değil.
    #103125 kivirciksalatasi | 8 yıl önce
     
  4. 4
    etrafta duyduğum yorumlarla yarılmama vesile olan film. geçen gün bir avm'de iki tane 30 yaş civarı adamın bu filmden bahsettiğini duydum. elemanın biri diğerine "abi amk adamlar evliliğin filmini yapmışlar. filmdeki karı aynı benim hatun.bizimkiside bizim valide eve gelince aynı bu model oluyor" gibi laflar etti. amk dedim herhalde film klasik evlilik ilişkileri üzerine bir gönderme. akşam valide film aç deyince açtım onunla bende oturdum izledim. buradan o lafları eden arkadaşa sesleniyorum. olm sen nasıl bir insansın. evine gelen annene dırdır eden karınla bu filmdeki kadını karşılaştırıcak kadar karından nefret ediyorsan bir zahmet boşan.
    #103156 this is my way | 8 yıl önce