kayıt

cinsellik

  1. 1
    metu sözlük'ün direğidir.
    #92086 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  2. 2
    hayattaki herşeyle bir şekilde bağlantılı olan olgu.
    #95554 the penguin | 9 yıl önce
     
  3. 3
    sex üremenin interfaz safhasıdır , bu safhada gerek plastik bileşenli saten gecelikler gerekse şokellalı tatlılar kullanılırak bu andaki aktiflik arttırılmaya çalışılınır.
    boşalma esnasında alınan haz da gene doğamızca tasarlanmış bir adaptasyondur, ergenlik dönemindeki osbir partileri de antrenman niteliği taşır , abartılmamalıdır tahriş ve küçük çapta yaralar oluşabilir.
    #95558 tristan | 9 yıl önce
     
  4. 4
    çok büyütülecek bir kavram değildir, fakat aksine balon gibi şişirilmiş bir haldedir. bu şişirilmenin nedeni de toplumun cinselliği, erkeğin kadını ezmesi olarak görmesinden kaynaklıdır. faydalanmak gibi kelimelerle de bilinç altına kötüymüşçesine empoze edilir.

    halbuki basit bir şey olarak görmek gerekli, iki tarafın da keyif aldığı bir şey sonuçta, ayrıca doğum gibi bir kavramın da kaynağıdır. niye bu kadar kasıntı bir mevzu anlamış değilim.

    tabiki tecavüz tacizin fazla olduğu bir ülkeden bahsediyoruz ama bu durum toplumu içe kapamak yerine kendini koruyacak bireylerin ortalıkta çoğalmasını sağlamalıydı. sonuçta sapıkça düşüncelere sahip kişinin yaptıkları kendi ahlakıyla alakalıdır. başka bir insanın değil.
    #103403 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: yaşam amacı)
    #104212 varlam | 7 yıl önce