kayıt

odtü mescid topluluğu

  1. 1
    hiçbir siyasi toplulukla ya da örgütle bağı olmayan ve yalnızca odtü'de islamı yaşamak isteyen öğrencilerin bir araya gelip kaynaştığı, birbirine sahip çıktığı bir platform olmayı amaçlayan topluluktur.

    hakkında komik iddialar olan topluluktur. pkk sevici teröristlere ve onları içinde barındırmaktan sakınmayan odtülü marjinal gruplara batan topluluktur.

    bütün etkinlikler mescitte herkese açık yapılıyor. her isteyen gidip girebilir ve ne olup bittiğini görebilir. hatta hemen herkes sene başında oluşturulan istişare heyetine de girebilir. toplulukta görev alabilir.
    #99948 birgaripmakinaci | 8 yıl önce
     
  2. 2
    odtu kultur islerine bagli bir topluluk olmadigi icin aslinda topluluk olmayan bir olusumdur. baska topluluklarda pkk sempatizani bulunma ihtimali ile omt icerisinde isid sempatizani bulunma ihtimali (vise versa) ayni seviyedir kanimca cunku ikisi de olum sacan yavsak teror orgutleridir, ikisi de ayni kefededir.
    son olarak ben hicbir dini orgutlenmede ''ne olursan ol yine gel'' kafasini degil ''bizim gibi olacaksan gel'' kafasini gordugum icin ben gelsem de omt beni almaz zaten. durust olalim.
    #99956 oralettanesi | 8 yıl önce
     
  3. 3
    bir anda pek çok üniversitede kurulan topluluğun odtü şubesi. aynısından uludağ'da da yakın zamanda kurulmuştur. başka üniversitelerde de vardır. içini bilmem, gidip görmedim, ama pek çok yerde aynı anda kurulması bir amaca işaret ediyor gibi. umalım ki bu iyi bir amaç olsun. safiyane niyetlerle giden arkadaşlar varsa bu durumu bilsinler.
    #99962 gitbasimdanaysel | 8 yıl önce
     
  4. 4
    Aynı anda bir çok yerde kurulması kendisini bağlamayan topluluktur. Omt yeni bir topluluk olmayip diğerlerinden çok daha önce kurulmuştur. Ayrıca o mft fkf vs gibi sol topluluklar da kültür işlerine bağlı değil. Ama okulda her sınıfı kullanabiliyorlar ve afişler asabiliyorlar.
    #99967 birgaripmakinaci | 8 yıl önce