kayıt

mezun olduğu liseyi özlemeyen insan

  1. 1
    benim bu insan.

    sevmezdim lisemi, ilkokulumuda sevmezdim hatta. düşünüyorum bazen, benim asosyal özgüvensiz geçen ergenliğim yüzünden mi bana böyle geliyor yoksa, bulunduğum kötü ortam mı beni böyle birisi yaptı diye bilemiyorum. net söyleyebildiğim şey liseninde lise hayatımında özleyebilecek bir şeyini göremediğim.**
    #81765 respector | 10 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: lise dö sen benuğa istanbul)
     
  3. 3
    benimdir. boşu boşuna geçen dört yıldır lise. öğrendiklerinizin yüzde doksanını unutursunuz. hocaları ayrı sinir bozar*.
    #81786 dadada | 10 yıl önce
     
  4. 4
    tikilerle aynı okulda 4 sene okuyunca bu şekilde düşünen insandır.
    #82015 eski bayramlar | 10 yıl önce
     
  5. 5
    benimdir. inanılmaz katı kurallarla yönetilen bir fen lisesi mezunu olarak okulum, okuldaki öğretmenleri, idarecileri ve birer hırs küpü olmaktan arkadaşlarını bir çırpıda harcayabilen lise arkadaşlarımı zerre özlemem. sadece kantinci yunus abi vardı idarenin köstebeği olsa da iyi adamdı lan.
    #82020 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  6. 6
    benim dünyada olabileceğim son insan bile değildir. üniversitemi çok seviyorum orası ayrı ama her biri birbirinden eğlenceli ve samimi sınıf arkadaşlarım, gülmeyi şakalaşmayı bilen öğretmenlerim * ile harika bir 3 yıl geçirdim * . lise arkadaşlarım hala en yakın arkadaş grubumu oluştururlar, onlarla hiç kopmadık yüz yıl geçse bile kopmayız *
    #82021 bussurubussuru | 10 yıl önce
     
  7. 7
    ben de bu insanlardanım. özlediğim tek şey lise hayatım boyunca daha fazla sosyal olmam ve evimde olmam.
    #93155 nihil | 10 yıl önce
     
  8. 8
    lisenin ne kadar gereksiz bi kurum olduğunun farkında olan insancıktır. gerek ben her şeyi bilirimci ama öğretemeye gelince bi b.k yapamayan öğretmenleri, gerek popüler olma çabasındaki öğrencileri, gerek popüler öğrencilere yaltaklanmaya çalışan öğrencileri, gerek ders için herkesi satarım öğrencileri ile.*
    #93161 oralettanesi | 10 yıl önce
     
  9. 9
    Çıktığı yeri beğenmeyen insandır. Ne olursa olsun lisenin tadı başkadır. Üniversitede okuldan mı kaçacaksın? Gizli gizli tuvalette sigara mı içeceksin sanki. Bunlar liseden başka nerede yapılır ve insana deli gibi haz verir?
    #93180 e165440 | 10 yıl önce
     
  10. 10
    meslek liseli.
    #93463 drmckinsey | 10 yıl önce
     
  11. 11
    (bkz: siz kaçın beni tanıdılar)

    okuduğum lise düz lise olarak kayıtlara geçtiğinden, içinde barındırdığı insan popülasyonu benim anlaşamadığım, hatta onu da geçtim onları anlayamadığım insan topluluklarından ileri gelmekteydi.

    kızlar bi tarafta, öbekleşmiş bi halde, evden getirdikleri saç maşası ile saçlarını yaparlar, öte yanda erkekler iddia falan oynarlardı.

    ben ise ortada oturup sırf eve yakın diye bu okulu seçtiğim için lanetler savurudum kendime.yani sırf oks denilen sikimsonik bi sınavda yeterli puan alamanın cezası bu olmamalıydı.

    her neyse, bu tiplere ne oldu dersen bi bok olmadılar.aralarından tek odtü'yü kazanan ben oldum.aslında o okulda değil o mahallede olan liselerden tek idim, galiba.neyse.