kayıt

onedio

  1. 1
    takip etmeye başladığım sosyal haber platformu. **
    #77862 dadada | 10 yıl önce
     
  2. 2
    resim ve giflerin güzelce kategorize edilip karşımıza topluca sunulduğu hoş site ama anladığım kadarıyla sevmeyeni de çok.
    #79001 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  3. 3
    odtü işletme bölümünde üretilmiş, olgunlaştırılmış ve hayata geçirilmiş bir projedir. bölümden bir kişi daha köşeyi döndü iyi mi? biz daha hala yok mikro ekonomi yok finans yok marketing debelenip duralım. yapana helal olsun ama güzel fikir.
    #79043 kamikaze | 10 yıl önce
     
  4. 4
    özellikle sınav dönemlerinde ders çalışmayıp vakit geçirmek için ideal sitedir. bazen saatlerimi verdiğim doğrudur.
    #79095 ensi | 10 yıl önce
     
  5. 5
    zaman ilerledikçe keyif vermemeye, hatta can sıkmaya başlayan site. artık linkini bile görsem koşarak kaçıyorum. o başlıklar, o yorumlar, yani hoş da sürekli aynı kafa, daha komik olması için özene bezene yapılmış farklı/değişik olmasına özen gösterilen o yorumlar yok mu. derdimi tam anlatamadım ama şöyle izah edeyim: mesela bana biri bir konu söylese, mesela saçmasapan hallerde köpekler dese, kafamda direkt bir onedio başlığı beliriveriyor hemen, mesela ne diyeyim, çok güldürecek 63 köpek değil de şöyle bir şey: sahibinin eniştesini gülmekten ağlatacak kadar şapşik 63 köpek.

    tamam bu kadar da değil de anladınız işte, hani içerik komik olsa da olmasa da farklı komikli başlık ve yorumlarla daha da güçlendirilmeye çalışılıyormuş gibi ve bu mesele artık itici gelmeye başladı. belki de listelere, derlemelere toplamalara ayar olmaya başladım da bu da bahanesi. artık insanlar o kadar üşengeç ki, kendim de dahilim tabi, internette gülecek eğlendirecek şeyleri bile aramaya üşeniyor. karşılarına liste geldi mi de dayanamıyor hazıra konmanın, armudun pişip ağza düşmesinin verdiği dayanılmaz hafifliğe. ama artık bu gidişe bir dur.
    #98770 originofsymmetry | 9 yıl önce