kayıt

tek başına yemekhaneye gitmek

  1. 1
    dört depresyon ayarında yalnız hissettiren durum.
    #77240 dadada | 10 yıl önce
     
  2. 2
    bir kere tecrübe ettikten sonra bir daha asla denemediğim durum
    ezik hissettirir
    #77246 exorcist | 10 yıl önce
     
  3. 3
    alışana sıkıntı vermez,bilakis zamandan kazandırı.tabi zamanınız varsa birileriyle gitmek daha iyidir
    #77254 overlokmakinesi | 10 yıl önce
     
  4. 4
    tam anlamıyla kugulluktur. hele bir de bisiyler dinliyosanız zerre korkmamanız gereken durumdur. ilk baslarda tuhaf hissetmeniz muhtemeldir bunu yok etmek icin sıradayken tanıdık birilerine laf atmak sizleri gevsetecektir. zor olan kısım elinizde tepsiyle yer aradıgınız saniyelerdir. eger kalabalıksa bu daha da zorlasır cunku herkes birileyle gelmistir koskoca masadaki teki kisilik yere oturdugunuz an muhabbetleri bolunecek ve caktırmadan uzerinizde olan bakıslarla karsılasacaksınız. tek zor kısmı budur. bunu atlattıktan sonra sorun yoktur. ben yapamıyorum ama eger yapabiliyorsanız lutfen kulakgınızı cıkarın yemek yerken. ulan bildigin alamancı gibi hissediyorum kendimi.
    #77300 kurubakan | 10 yıl önce
     
  5. 5
    tek başına yemekhaneye gitmiş başka birinin karşısındaki sandalyeye oturmaktır.
    #77412 mezonfransez | 10 yıl önce
     
  6. 6
    kaynayamazsın bikere en arkada ezik ezik beklersin.
    #77958 mavistiridye | 10 yıl önce
     
  7. 7
    bunu çoğunlukla ben yaptığım için gerim gerim gerilmeme sebebiyet veren durum.sıraya girme kısmı kolaydır herkes telefonuyla ugrastigindan veya arkadaşıyla sohbet ettiğinden fazla dikkat cekmezsiniz.en zor kısım ise tepsiyle oturacak yer aramaktır.herkes grup grup oturmuştur ve siz kimsenin farketmeyecegi yere oturmak istersiniz.en arka veya uç köşelere gidersiniz oturursunuz.bu sefer de insanların bakışları sizi rahatsız etmeye baslar.koca masaya tek basina oturdugunuzdan kimse sizin yanınıza gelmek istemez.siz de yemeği hizlica yiyip yemekhaneyi terk edersiniz.
    #102529 oldugukadar | 8 yıl önce
     
  8. 8
    bazen "tek yiyenler icin bi duvara veya cama karsi masalar olsa da kimseyle goz goze gelmesek" diye dusundurur. baskasinin grubuyla oturunca filan kafami kaldiramiyorum yemek yerken, sanki karsimdaki bakiyormus gibi geliyor.*
    #102533 dark matter | 8 yıl önce
     
  9. 9
    kesinlikle utanılmaması, çekinilmemesi gereken; zamandan kazandıran aktivite. beraberinde telefonla meşgul olmak kabul gören bir oyalanma şeklidir.
    #102733 cokomel | 8 yıl önce
     
  10. 10
    yapılması insanların pek hoşuna gitmeyen. benim de öyle açıkçası. ama bir düşünüyom, ne yani zmk tekim diye aç mı kalayım.

    :/
    #103762 feminist as fuck | 7 yıl önce