kayıt

8 yaşındaki gelini gerdek gecesinde öldüren adam

  1. 1
    ukde: dadada

    40 yaşındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki çocuk gelin, ilk gecesinde girdiği cinsel ilişki sonrasında hayatını kaybetti.

    Dünya bu haberi konuşuyor. 8 yaşındaki küçücük kızı 40 yaşındaki adamla evlendirdiler. Küçük kız gerdek gecesi can verdi.

    Kuveyt gazetesi El Vatan'ın haberine göre, 'Rawan' adındaki 8 yaşınaki bir kız çocuğu, gerdek gecesi sonrasında cinsel organına meydna gelen kanama sonucu hayatını kaybetti.

    CİNSEL İLİŞKİ ÖLDÜRDÜ

    Rawan isimli Yemenli kız, yaşı kendisinden 5 kat büyük olan adamla evlilik gecesinde yaşadığı cinsel ilişki ardından cinsel organının yırtılması sonucunda oluşan kanamadan öldü.

    Kuveytliler adama ve kızın evlenmesine izin veren ailesine karşı ayaklandılar. Olay Yemen'in Suudi Arabistan'a sınır olan Hardh bölgesinde meydana geldi.

    15 YAŞINDA EVLENDİRİLİYORLAR

    Bildirilene göre Yemendeki kızların yüzde 25'i, 15 yaşın altında evlilik yapıyor.

    Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.

    http://www.internethaber.com/8-yasindaki-gelin-gerdek-gecesi-oldu-582141h.htm
    #96862 hüseyin gözleme | 9 yıl önce
     
  2. 2
    midem bulandı sabah sabah... nasıl evlenebiliyorlar küçücük çocuklarla, ve ilişkiye girmeye çalışıyorlar? aşkın yaşı olmaz falan olayı da değil, 8 yaşındaki kız sonuçta. kızın ailesi nasıl razı geliyor? adam neden bunu istiyor? kardeşim yaşındaki çocukla babam yaşındaki adam ilişkiye giriyor amk, düşünmek bile istemiyorum...

    islam geridir, gericidir.
    #96865 agentorangee | 9 yıl önce