kayıt

evleneceği kadında bekaret aramayan erkekler

  1. 1
    1-Evleneceği kadından bahsederken onu arabaya benzetenler zaten bekareti istemekte haklı..Adam bastıracak parayı alacak karıyı binecek çatır çatır. Tabi ki sıfırını ister. Ama tercihlerini tek kapılı olanlardan yapsınlar derim. Bulabilirlerse...Bi de egzoz deliğini kontrol etsinler. Ne anlıyacaklarsa...
    2- Evleneceği kişide bekaret arayanlar korkmakta haklı..Ya aynı performansı gösteremezse..Neden eşinin aklında soru işaretleri olsun ki??..Tam bu nokta da aklıma gelen bir fıkrayı da anlatayım bari..."Birgün annesi evlenecek kızına dönüp demiş ki" kızım bak bir bahriyeli ile evleniyorsun. Bu bahriyeliler öbür yola çok meraklı olurlar. Aman öbür yoldan yapma" "tamam " demiş kız. Evliliklerinin 3. ayında merak işte kız dönüp kocasına "öbür yoldan yapalım mı?" demiş. Kocası da demiş ki " Saçmalama sevgilim. O zaman bir sürü çocuğumuz olur".
    3.Kendisi bakir kalıp bakire bir kızla evlenmek isteyene ise anca "helal olsun" denir.
    #70797 materialist | 11 yıl önce
     
  2. 2
    olması gereken erkektir.
    #70840 kikikismi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: evleneceği erkekte bekaret arayan kadın)
    #90810 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  4. 4
    saygı duyulup duyulmaması gerektiğiyle ilgili konuşmalara konu olmaması gereken erkektir. ama ne yazık ki biraz değişik ahlak anlayışımız var. insanlar sevişirler. kimlerle veya kaçıncı defa seviştikleri bizim tartışıp yargılama hakkımız olan bir konu değildir. zira evlenecek kadın veya erkeğin araması gereken şey bekaret değil daha duygusal mantıksal şeyler olmalıdır.
    #90820 nihil | 10 yıl önce
     
  5. 5
    evleneceği kadında beyin arayan erkeklerdir. beyin önemli.
    #92980 galaxi90 | 10 yıl önce