kayıt

stfu

  1. 16
    bence stfu ile vecihi aynı kişi lan , böyle tatlı bir düşünceye nerden kapıldığıma gelirsek..

    -efendim vecihinin ayrıldığı dönemle stfunun yardırdığı dönem aynı vakte denk geliyor , büyük ihtimalle vecihi kardeşimiz bıktım artık bu hayattan deyip tyler durden misali öteki kişiliği olan stfu ya yüklenmeye başladı..
    -tesadüf diyebilirsiniz ama sözlükte harcadıkları vakitlere ve kastıkları entrylere bakarsanız sizde benim gördüğümü görüceksiniz :v
    -ara ara stfu dan da vecihiye laf atarak hem şüpheleri atıyor hemde kendi kendine de eğleniyor kanımca seni hınzır seni..

    yani diceğim o ki , saklanamazsın vecihi çık hadi ordan..
    http://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I
    #61785 respector | 11 yıl önce
     
  2. 17
    bir sekmede online yazarlar listesini devamlı olarak açık tuttuğunu düşündüğüm yazardır. zira yeni biri sözlüğe kayıt olduktan sonra yaklaşık 1 ila 10 dakika içerisinde yeni yazarın başlığını açıp kendisine hoşgeldin demektedir. adam daha şu buton ne işe yarıyor şuraya tıklayınca ne oluyor diye incelerken kendi başlığını görmekte, zannediyorum ki kimi zaman şaşırmakta kimi zaman da korkup kaçmaktadır. * * *
    #61995 burocknroll | 11 yıl önce
     
  3. 18
    bazı entrilerinde (#61977, #61769) aklımdan geçenleri okuyan yazar. açılımı "shut the fuck up" mı acaba diye düşünmüyor değilim
    #61996 mavi | 11 yıl önce
     
  4. 19
    ankaranın mutlu mesut pıtırcık yazarı
    herhalde kendisi okula arabayla gidip geldiğinden pek haberi olmamış pislik ankaradan
    ben 22 senelik ankaralıyım burada doğdum ve büyüdüm canım benim ve seninle aynı fikirlere sahip olmadığım için bana milleti fişleyen damgası yapıştıramazsın.
    Ankara kokuşmuş bir şehirdir başkentliğini alsan elinden bir bok yapamaz. birçok şey başkent burası olduğu için buradadır.
    newyorkun dilencisinin bile daha kaliteli olduğu kanısındayım kusura bakmayacaksın.
    Ankaranın buglarından ve Melih Gökçekten bi habersen ben napayım.
    Ben fazla negatif olabilirim eleştirilerimde(elbette türkiyenin geri kalanı daha da boka batmış vaziyette emin ol birçok şehri gördüm) ama sen de çok pozitifsin buna bir son verip sorunları gör bence. bu seni mutlu etmez ama gerçeği kucaklamış olursun.
    #62162 eskiblackhand | 11 yıl önce
     
  5. 20
    tarzını sevdiğim mod. #63667 no'lu entry'sinde bazı yazarlara aba altından sopa göstermiş, usulüne göre uyarmıştır. varsa bir probleminiz teneffüste halledin demiştir.
    #63725 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  6. 21
    adam gibi adam. yazarın hammaddesi
    #63730 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  7. 22
    bazı entrylerine "aa ne kadar da doğru" tepkisini verdiğim,sonuna kadar desteklediğim, bazılarında ise tam tersi düşüncelere sahip olduğum yazar. hakkında ne düşüneceğimi bilemiyorum bu yüzden.
    #63741 changeishard | 11 yıl önce
     
  8. 23
    şu aralar devrini almış olup sözlükte iyice yardıran yazardır. ayrıca laf olsun diye boş boş entryler giren, insanların inançlarına saldırmaktan başka bişey bilmeyenlerin dikkatlice bakması gereken emektar yazardır.
    #64200 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  9. 24
    ankara hakkındaki görüşlerine sonuna kadar katıldığım emekçi yazar.
    #64226 asdfasdfasdf | 11 yıl önce
     
  10. 25
    çok az bi zaman diliminde ard arda girdiği entrylerden sonra aklımda ''mustafa özbakan ın oğlu'' profilini getiren yazar
    . ya da direk kendisi de olabilir.
    (bkz: mustafa özbakan )
    #64248 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  11. 26
    #64213

    kastettiği "bilerek eksi oy alma" olayındaki görüşlerine katılmadığım yazar.

    bilerek eksi oy alınabiliyosa, bilerek artı oy da alınabilir.

    ben şimdi 1 ay içinde 250 tane iyi oy alabilirim mesela. (tabii şimdi söyledik, söylemeden alabilirdim. burayı okuyanlar seri eksileyebilir.)

    insanların tepkisini ölçersin. nabza göre şerbet verirsin. onlayn olan yazarlara hitap edicek entry''''ler girersin ve karma puanın da artar; aldığın oy da.

    yani özellikle eksi oy almaya çalışan bi insan olacağını sanmıyorum. eğer böyle bir insan varsa da, özellikle artı oy almaya çalışan insan sayısıyla karşılaştırdığınızda, sayısının çok az olduğunu görebilirsiniz.
    #64393 asdfasdfasdf | 11 yıl önce
     
  12. 27
    müslümanları aşağılamak için kullanılan kelimelerden biri olan dinci kelimesini kullanmayı kendisine yakıştıramadığım yazardır
    #68136 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  13. 28
    uzunca bir aradan sonra sözlüğe tekrar dönmüş yazar. aman ha bir yere gitmesin yazsın yazsın okuyalım *
    #71467 burocknroll | 11 yıl önce
     
  14. 29
    renkdaş yazardır. kutlu olsun *
    #71553 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  15. 30
    (bkz: kapa o lanet olası çeneni ahbap)
    #71580 divergent | 11 yıl önce