kayıt

odtü öğrencisi

  1. 1
    türkiyenin en zekileri olmasından dolayı kampüsten dışarı çıkmayı sevmez ankaranın pis insanlarından tiksinir ayrıca kampüste her ihtiyacı vardır ve kendini en rahat orada hisseder. sevgilisiyle adam gibi gezebilir. bazı mal evlatlarının yazdığı üzere yarak kafalı falan değildir.
    #53377 eskiblackhand | 12 yıl önce
     
  2. 2
    ringlerde perperişan olur ama hiç çaktırmaz her zaman ringden asaletle iner.sanki gören anlamıyor indiğin ringe bak 150 kişi var içeride daha neyin havasını yapıyorsun arkadaşım?
    #53418 seftalicekirdegi | 12 yıl önce
     
  3. 3
    kapalı havuza 1.1 liraya girebilen insandır.
    #53553 mechanil | 12 yıl önce
     
  4. 4
    herkesin sahip olmak istediği ama sadece seçilmiş insanların sahip olabilidiği bir etiket. tabi seçilemeyenler ulaşamadığı etikete pis demeye başlarlar o ayrı konu.
    #54668 calculus | 11 yıl önce
     
  5. 5
    Gündüzleri bir ucu iibf de diğer ucu petrolde olan dersine gitmek için küfrederken, akşamları kortların orda "abi bu olay başka bi yerde yok" diyen güzide insandır. Kutsaldır bir yerde.
    #60954 ayiboan | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: vecihi ) sayesinde sözlükte birbirine daha sıkı bağlanmış öğrenci grubu.
    #61192 mavi | 11 yıl önce
     
  7. 7
    Mezun olunca sudan çıkmış balığa dönen bir nevi Alice harikalar diyarının bir başka versiyonu yaşayan ögrenci grubudur
    #61295 banned | 11 yıl önce
     
  8. 8
    yemekhanesinde yemekten başka herşey çıkan okulun masum öğrencisi
    #61300 firaat | 11 yıl önce
     
  9. 9
    Odtülü olmak üzerinden gereksiz prim yapan öğrencidir.
    #61347 aksakallidd | 11 yıl önce
     
  10. 10
    Hiç yemek yemeden 20 gün yaşayabilir ve hiç durmadan 8 saat koşabilir
    #61360 burocknroll | 11 yıl önce
     
  11. 11
    bugün anladım ki, odtü öğrencileri rastgele toplanmış herhangi bir öğrenci güruhundan daha zeki, bilgili, kültürlü değildir. Şöyle gelişti efenim:

    Malumunuz Odtü Tiyatro Şenlikleri 2013 bu aralar pek revaçta. Benim de ilgiyle beklediğim bir oyun vardı içlerinde: Yeraltından Notlar. Oyunun saati yaklaşırken mimarlık amfisinin önüne gelince gördüğüm kalabalık karşısında şok oldum. O kadar kalabalık ki, kuyruğun ucu kütüphaneye gidiyor nerdeyse! Mutlu da oldum hani insanlar Dostoyevski'yi biliyorlar, seviyorlar, takdir ediyorlar diye. Neyse hep beraber doluştuk salona, oyun başladı ki bir de ne göreyim, rezalet! Bir kişi sahneye çıkmış, saçma sapan komedi peşinde koşturuyor, bütün salon da kahkahayla eşlik ediyor oyuna. Adam pezevenk diyor, salon gülmekten ölüyor. Hapşıran seyirciye çok yaşa diyor, bizim salon yine yerlerde. (Bu arada kitabı bilenler bilir, kitapta bir kişinin kısa bi süre içinde yaşadığı gelgitleri, umutsuzluğu, korkuları son derece ciddi bir üslupla anlatılır. ) Sorun adamın Yeraltından Notlar'ın üslubunu komediye daha yaklaştırması değil, tiyatrodur sonuçta, hiçbir şeyin özüne sımsıkı bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Sorun adamın orda ucuz komedi kovalayarak salonu güldürmeye çalışması. Bu arada durumdan benim gibi rahatsız olan birkaç seyirci salonu terkediyor ama salonun çoğu hala büyük bir keyifle izliyor oyunu. Sonra ben de kızıp çıkıyorum aklımdaki ODTÜ öğrencisi profili değişmiş olarak. İşte Dostoyevski'nin en acıklı hikayelerinden birine kahkahalarla gülebilen bir öğrenci grubudur ODTÜ öğrencileri artık benim için.
    #66895 goodfella | 11 yıl önce
     
  12. 12
    (bkz: fakir piç)
    #86553 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  13. 13
    Yüzde 80'i yarak kafalıdır. ortalık mizahı yaparlar, üç kelimelerinden biri odtüdür, kampüs içinde odtü poları t shirtü giyerler, türkçeye ingilizce katarlar ve bu hem türkçe hem de ingilizce bilmediklerine delalet eder, her final dönemi dünyanın en leş mizahı olan odtü öptü esprisi yaparlar, ankaraya geleli bir yıl bile olmadan 'ah şu melihten bi kurtulamadık' derler, ağızlarından içki lafı düşmez (içki demiyorum 'içki lafı'), bok varmış gibi devrime gece her gittiklerinde hektor geyiği çevirirler, '8.yurt abaza yurdu ahaha abazayız karşim ya aynen biz abaza yani uzak durun bizden aman diyim' derler. O kadar gerizekalıları vardır ki parodyrektor adlı rezil twitter hesabını 6bin bilmem kaç kişi olarak takip ederler.
    #86841 marcusantonius | 10 yıl önce