kayıt

olgunlar sokak

  1. 1
    ankara'da korsan kitap denince ilk akla gelen yer.
    #47470 bilgekral | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ankara'da üniversiteyi kazananların ilk uğrak yeri. garip diyaloglara ev sahipliği de yapar beginner da kullanılan *. bazen satıcıya gidilen okulun ve sınıfın söylenmesi yeterlidir aranılan kitabı bulabilmek için.
    #47472 herhaltamaydonoz | 13 yıl önce
     
  3. 3
    hazırlıktayken ingilizce hikaye kitabı var mı diye sorduğumda istisnasız bütün satıcıların yüzüme ters ters baktığı ve daha 1 hafta önce tezgahlarda görmeme rağmen " yok kardeşim bizde öyle şeyler bulunmaz" dediği daha 1 hafta önce satıyodunuz diyince de nerdeyse dayak yiyeceğim kitapçılar mekanı. biraz gariptir ama candır canandır hep varolasıdır.
    #48009 birgaripmakinaci | 12 yıl önce
     
  4. 4
    hazırlık öğrencisiyseniz kitapları sizden daha iyi bilen insanları barındıran mekan. bizim dönemimizde fundamentals diye bi kitap vardı. daha sokağın başından tezgahtarlar funda var funda geldi diye bağırdıklarında önce bir anlam verememiştim. sonra jeton düştü tabi. velhasılıkelam ilginç yerdir.
    #68451 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    "olum oradan bi oxford tiğşinari ver" gibi cümleler duyabileceğiniz ankara'yı yeni yeni tanıyan her odtü hazırlık öğrencisinin ilk öğrendiği sokaktır.
    #68452 ensi | 11 yıl önce