kayıt

nuray mert

  1. 1
    milliyet gazetesi köşe yazarı bugün ki köşe yazısını 'doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksak, yazmanın anlamı yok' diyerek yazmamış ve gözaltılara selamını çakmıştır.
    #37885 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    hakkında siyah-beyaz yargılara varılamayacağını düşündüğüm sosyolog&yazar. cesur muhalif yazıları ile takdir kazanırken, "evrim teorisi sadece bir teori" diyerek okurlarının büyük kısmını dumura uğratmıştır: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=235240

    aynı yazıda felsefeyi spekülasyona indirgemiş, bebek cinsiyeti belirleme teknolojisi sonucu pakistan'da kız olduğu anlaşılan bebeklerin kürtajla yok ediliyor olmasında faturayı teknolojiye çıkarmıştır.

    yine de, argo tabiriyle, ta..aklı bir ablamızdır. en son, alev alatlı'nın iktidarı yaladığı son konuşmalarına yazdığı cevapla gündeme gelmiştir. http://www.diken.com.tr/ronesans-turkiyesiymis-devrimci-cumhurbaskaniymis-alev-alatli-yanitini-almali/
    #97964 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  3. 3
    demokrasi ve hukuka dönüş çağrısı adı altında başlatılan imza kampanyasında adı bulunan 85 aydından birisidir. aklı başındadır, neyin ne olduğunu iyi bilmektedir. zamanında hukuk hepimize lazım diyen insanların mevzu bahis cemaat olunca "ohhh olsun" diyerek cehalet içerisinde tepkiler verdiği şu ortamda önemli aydınlardan biri olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.
    #98013 kamikaze | 9 yıl önce